Tue, May. 4th, 2004, 04:31 am
virtuālie draugi

Tas tagad nav par cibu, lai gan.. Latvija ir maza, eh, viss ir iespējams.

Nesen uzzināju patiesību, kas reālajā dzīvē ir mans virtuālais draugs, un jutos vīlies. Tiešām tik vīlies, ka pats biju par sevi pārsteigts. Pirmkārt, es biju domājis, ka viņš ir kāds cits, un 'otrkārt' ir grūti izskaidrot, jo nāk miegs. Piedod, mans virtuālais draugs.

Bet jūs, pārējie mani virtuālie draugi, lūdzu, piedodiet par frendlistes piespamošanu

Tue, May. 4th, 2004, 05:34 am
[info]kakjeens

ir ok!=]

Tue, May. 4th, 2004, 06:05 am
[info]dienasgramata

kas tad viņš ir - repše, vai?

Tue, May. 4th, 2004, 11:37 am
[info]pzrk

tieši otrādi, viņš ir pavisam parasts cilvēks, pat pārāk parasts un tagad es nevaru saprast, kā apvienot manu viedokli par online personību ar uzskatu par reālo cilvēku, jo šie viedokļi ievērojami atšķiras. Bet varbūt viņš tiešām ir kāds cits?

Tue, May. 4th, 2004, 12:04 pm
[info]leda

bzzhhh.. tu tagad plosies kaa es videnee, kad shtukoju satikt virtuaalos meilu rakstiitaajus vai nee.. nu sasodiits, ko tad tu gribeeji, lai cilveeks, kuru esi izdomaajis savaa praataa preciizi taads buutu arii dziivee?.. protams, taa var buut.. bet nu esi tachu reaals, cik liela ir taada varbuutiiba?! un ja tu saki, ka realitaatee vinjsgh ne taa domaa, saka, runaa.. bla bla blaa.. tad padomaa, tu tachu arii, rakstot piedomaa vairaak pie texta nekaa runaajot.. liidz ar to rakstot dalja asho ideju tiek noraktas uzreiz, dalja uzspodrinaatas.. taapeec, runaajot jau reti kad sanaak dizhi spozhaak.. :) bet, ja par izskatu, apgjeerbu.. tad.. nu ko lai saka.. ne jau tas ir pats (!) buutiskaakais.. zinu, ka tas var buut viiliens, bet tak arii visi tavi ikdienas draugi nav modelji no skatloga :)) kas veel.. aa.. nu dziivesstils, uzvediiba.. ja esi viilies tajaa, tad.. maz tu esi vinju pazinis arii virtuaalajaa dziivee...
ceru, ka nebija paaraak nikni ;)

Tue, May. 4th, 2004, 12:30 pm
[info]pzrk

nē, pārāk nikni nebija :) vismaz es to tā neuztvēru ;)

njā, nu labi, atzīstu, ka par reālo personu man ir "mazliet" aizspriedumains viedoklis un... jā, es viņu nepazīstu, iepriekš es labi ja sveicinājos ar viņu, man viņš likās cilvēks ar nepatstāvīgiem uzskatiem un domām, un, ja man pašam negribas tādam būt/kļūt, tad man ir grūti paust draudzīgas jūtas (cits jautājums ir par to, vai man vispār ir draugi). Virtuālo personu es iepazinu vairāk, lai gan arī nekādus ilgos gadus netusējām kopā, tik vien kā reizēm (pēdējos dažus mēnešus) apspriedām kopīgas intereses un tā. Sāpe man ir par to, ka man likās, ka es būtu atradis draugu - lai gan esmu vientuļnieks pēc dabas, tomēr reizēm ir nepieciešamība pēc kāda drauga vēl papildus otrajai pusītei.

Tue, May. 4th, 2004, 04:06 pm
[info]leda

nu taa, man kaa psihologjei ir savs komentaars :)) (neesmu gan es nekaada taada, kaa tikko teicu, bet tas paarveidojums, no "man kaa veesturniecei..") :)) oki, taadad.. tu saki, ka virtuaalo personu iepazini vairaak nekaa kaut ko tur veel un shaubies vai tev vispaar ir draugi.. redzi, mana nesenaa atklaasme, ir taada, ka visi ar visiem var sadziivot pat ljoti labi un kljuut par draugiem, tikai.. mums nav laika.. kaut kaads siikums otraa cilveekaa nepatiik, mees pagriezhamies uz papeezha un prom esam, cita, labaaka draudzinja mekleejumos.. nav ko.. gan jau buus cits labaaks..varbuut arii taapeec ne tev (un iespeejams arii ne man) nav daudzi ljoti labie drugi.. savukaart ar internetu ir taa, ka tu sanjem meilu, izlasi (tb uzklausi otru nepaartraucot), tad aizraksti kaut ko atpakalj (arii tavas domas izlasa un uzklausa nepaartraucot), liidz ar to rodas sajuuta, ka ir tik ok ar to otru papljaapaat + veel tas, ka praataa tu veido sho peec savas liidziibas..
nu jaa, un par to, ka gribas draugum, taa ir ikvienam,jo tak traki beediigi, ja nav kaads ar kuru vari satraadaat visaadus trikus un peec 5iem gadiem par to atcereeties un izsmieties liidz krampjiem veederaa :)

Tue, May. 4th, 2004, 06:12 pm
[info]pzrk: es kā valodnieks

vispār jau piekrītu, vienīgi vēl gribēju piebilst, ka internetā (neesot aci pret aci) ir vieglāk arī ignorēt un neklausīties, tāpat arī būt ignorētam un neuzklausītam, kā arī parasti nav iespēju dzirdēt intonācijas, redzēt žestus un mīmiku, ieskatīties acīs. ok, tehnoloģijas iet uz priekšu un drīz videokonferences nebūs vairs retums, noteikti mainīsies arī virtuālās attiecības

Tue, May. 4th, 2004, 12:16 pm
[info]udensroze: loti uzrunaja sis tavs pousts

un tomer tas ir daudz nesaapigaak nekaa vilties realajos draugos

viloties virtualaja drauga, tu vilies savos prieksstatos par vinju, zimedams vinja bildi, kaut ko esi palaidis garam

bet kad javiljas cilveka, kuru esi pazinis ntos gadus, diendienaa.. tad ir dikti daudz saapiigaak

Tue, May. 4th, 2004, 12:35 pm
[info]pzrk: Re: loti uzrunaja sis tavs pousts

arī reālos draugus Tu kādreiz nepazini, tad sāki pamazām iepazīt un droši vien vēlāk mainīji uzskatus. Laikam vilšanās ir diezgan dabiska :/

Tue, May. 4th, 2004, 12:37 pm
[info]udensroze: Re: loti uzrunaja sis tavs pousts

dabiskaa atlase
ta teikt;0)