Tue, May. 18th, 2004, 09:44 am
vecums nenāk brēkdams

tātad 22 gadu, 7 mēnešu un 20 dienu vecumā (tb vakar) es oficiāli kļuvu par briļļaino :)
vēl tikai brilles jānopērk (tb esmu atrisinājis problēmu par dāvanu izvēli, tb mīļā jau pieteicās dāvināt uz izlaidumu (šeit gan jāpiesauc māņticība, jo vēl jau nav viss pabeigts))

Tue, May. 18th, 2004, 09:49 am
[info]migla

Priecājies, ka tik vēlu!
Es redz par briļļaino kļuvu apm. 7 gadu vecumā! :)
Tagad gan esmu lēcainais! :D

Tue, May. 18th, 2004, 09:57 am
[info]pzrk

es jau priecājos visus šos gadus :)
kā noskaidroju, man ir iedzimts astigmātisms tāpat kā manai māsai, kurai brilles ir no agras bērnības, neatceros cik agras - tas bija sen :)
pagaidām stilošu ar brillēm :D

Tue, May. 18th, 2004, 10:27 am
[info]migla

A tas astigmātisms arī ir stiepjams jēdziens. Man redz viena daktere teica, ka ir, cita atkal, ka nav. Tā nu es nemaz īsti nezinu vai man ir vai nav!
Un vispār, ja jau tev tās brilles nav jānēsā visu laiku, tad jau nav tik traki. Tad jau tiešām lēcas tev labāk nē. Un pie tam, cik noprotu, tu esi vīrišķis, kas nozīmē, ka tev rokas varētu būt diezgan lielas un ņemties ar lēcām būtu grūti. :)

Tue, May. 18th, 2004, 09:51 am
[info]leda

(ar viltiigu intonaaciju).. muusus paliek vairaak.. tikai dazhi no mums maskeejas :)) (piemeeram es, jo neesaaju leecas), nee bet pa iistam izdalam ~ ar 2 un tik pat ilgi brilljuks esmu es.. tikai.. es brilliites neneesaaju jau kopsh vidusskolas :) tad izdomaaju, ka brilles man apnikushas un paargaaju uz leecaam.. tagad saprotu, ka tas ir daudz eertaak (redzes lauks arii plashaaks varu skatiities uz visaam puseem, ne taa, ka tikai uz priekshu caur brillju stikljinjiem), bet kopsh pagaajushaas nedeeljas atkal gribu nopirkt smukas brilliites un kaadreiz paskraidiit apkaart ar taam arii aarpus maajas.. :))

Tue, May. 18th, 2004, 10:03 am
[info]pzrk

es vēl neesmu paspējis iedziļināties šajā briļļu industrijā :D bet laikam jau lēcas nav paredzētas biežai ielikšanai/izņemšanai, vai ne? un kā ar acs 'labesamību'? ir dzirdēts, ka lēcas mēdz graust acis. man jau [pagaidām] vajag tikai sēdēšanai pie datora, autostūrēšanai un citām tādām padarīšanām

visskumjākais laikam ir tas variants, kad bez brillēm nevar pat pašas brilles atrast...

Tue, May. 18th, 2004, 10:38 am
[info]leda

nee, nee.. leecas tieshaam ir ok, redzi nebojaa, aci netraumee, aaraa nekriit utt., bet ja tev nav taa, ka vajag visu laiku, droshi vien, ka labaak saac ar brilleem. Pie tam, tev jau tad nav baigie miinusi, droshi vien kaads 0.5 - 0.75 :) uzmineeju? :) nu jaa, un par taam beigaam.. tas laikam diemzheel attiecas uz mani.. jo no riit pamostos bez leecaam, protams, un tad uz tausti mekleeju brilles.. nozheelojami jau bez gala.. bet ko lai dara.. toties pa dienu juutos pat ljoti ok, jo nav sajuuta, ka kaut kas buutu acii.. skatos uz luksaforiem taapat kaa vsisi nebrilljainie ;)

Tue, May. 18th, 2004, 10:42 am
[info]leda

21 Years,9 Months,and 11 Days..shausmas.. tas ir mans vecums.. pilniigs shoks, cereeju tak, ka buus 16,4,15 :((