Sun, Jun. 13th, 2004, 12:21 am
Pilsoniskais es

Starp citu, es balsoju impulsīvi - paņēmu visu čupiņu, sadalīju divās daļās, izpētīju uzvārdus "Nr. 1" mazākajā čupiņā, ievilku pa seju krustiņu tam, kas man likās visprātīgākais (lai gan pabrīnījos, ka šis vēl nav aizgājis pensijā), pagaršoju līmi (negaršoja) un gāju svinīgi mest aploksni (uzreiz iešāvās prātā tāda vizualizācija par to, kā svarīgas personas balso fotozibšņu pavadībā - manu metienu pavadīja tikai garlaikotas policistes skatiens). Un jā, sasodīti grūti bija īstajā brīdī nokļūt īstajā vietā, tb, tajā iecirknī, kur biju piereģistrēts. Mana mīļotā tikai tāpēc nevarēja balsot, ka pase vienā pilsētā, iecirknis citā, un mēnesi pirms vēlēšanām normāls students vēl nav saplānojis savu sesiju. Vecmāmiņai teiksim, ka abi nobalsojām.

Starp citu, kā beidzās (tb, sākās) futbols? Protams, tas ir lieks un retorisks jautājums, jo google zina visu

Sun, Jun. 13th, 2004, 12:56 am
[info]rigoleta

:)) es arī par tiem fotozibšņiem iedomājos.
un līmes bij pamaz... nu vismaz tajā iecirknī, kur man bij tas gods to pagaršot- bezmaz aploksnei pa virsu jālēkā, lai šamā ar to tās līmes drusciņas aizliptu ciet... vai košļājamā gumija jāņem palīgā... vai jāatsakās balsot (kas varētu būt visjautrākais pasākums) un GALVENAIS jāiesūdz tiesā valsti par nolaidību pret vēlētajiem :))

Sun, Jun. 13th, 2004, 01:14 am
[info]pzrk

arī man vienubrīd gribējās par kaut ko pasūdzēties, bet tā kā vairs īsti neatceros par ko, tad laikam tas nebija nekas prātīgs :D

varbūt par to, ka "ierēdne" nepietiekami ilgi salīdzināja, vai es esmu tā pati persona, kas redzama pasē :)

Sun, Jun. 13th, 2004, 10:43 am
[info]krazuu: lielaakaa dalja latvju basu tagat ir ES maisos

nuuu manaa pilseetaa un iecirknii bija taa - uz aploksnes ir veca (taapeec ka sazjuvusi vai kaa citaadi apstraadaata) liime vai viela kas saslapinaashanas gadiijumaa liip. luuk, un man bija dota aploksne (kaa jau visiem) un blakus staaveeja traucinsh ar taadu kaa mitru spilventinju. tas laikam bija domaats pirkstu samitrinaashanai (lai vieglaak taas saraxtu lapeles skjirstiit) bet bija pietiekami mitrs lai man praataa ieshautos (ienaaktu?) doma ka taadaa veidaa vareetu aizliimeet aploksni. taadaa veidaa nedabuuju nogarshot liimi. to izdariishu varbuut kaadaa citaa liidziigaa pasaacienaa (ja pilseetas galvas buus beigushi par saviem apruupeejama(jajaja)jiem taa ruupeeties) :)))

Sun, Jun. 13th, 2004, 03:15 pm
[info]pzrk: Re: lielaakaa dalja latvju basu tagat ir ES maisos

es arī manīju to trauciņu ar spilventiņu, bet man galīgi "nevilka" tur grābstīties, droši vien zemapziņā likās nehigiēniski, tāpēc ignorierēju to un locīju iekšā līmi :)