Thu, Jun. 17th, 2004, 03:05 am
links

Tātad šodien tīrīju istabu, nē, tas bija vakar, un tā kā istabas biedrs bija paudis dziļu pohujismu par viņa netīro trauku kaudzi, tad maisā nesu tos bomzim. Baigi man vajag pāris mēnešus nemazgātus, turklāt svešus traukus. Kak raz, pa miskasti tieši viens rakājās. Es pieklājīgi apjautājos "Vai Jums traukus nevajag?". Maisu viņš paņēma vispirms un tikai tad vēlreiz pārprasīja "Kas tas ir?" (mana neskaidrā dikcija, I know). Ar to arī mūsu īsā komunikācija bija galā.

Thu, Jun. 17th, 2004, 11:25 am
[info]leda

kaut kaa moplaka rakstaamais, bet vienu dienu k.ko gaidot pamaniiju, ka pa miskasteem rokas divi cilveeki (paveca sieviete un vinjas deels/mazdeels mosh).. nostaaveeju kaa zemee iemieta visu laiku, kameer shie tur shepteejaas.. (kaadu 1/2 toch).. zini.. pa pretiigo.. pretiigi, ka es taa luureeju, bet veel pretiigaak, kaa shie tur njeemaas.. sievishkjis ar debiilistisku ruupiibu atseeja katru maisinju, ko atrada misenee un metaas nadzigi virsuu katram jaunam, kas tur tika iemests.. zini, man gribeejaas pieiet klaat un ritiigi izbljaustiities.. fak.. es misenee metu lietas, kuras es GRIBU IZMEST, nevis nodot otrreizeejai kjidaashanai.. nu bet baac.. mani suudi, lai ar paliek mani suudi.. ja kaut ko gribeetu atdot, tad nemestu misenee.. man jau negribas taa domaat, bet nu jaapiekriit, ka tik taalu laikam nolaizhas cilveeki, kas neko citu vienkaarshi NEGRIB dariit.. fak.. kaut vai traukus eedniicaa mazgaat..

Thu, Jun. 17th, 2004, 01:31 pm
[info]pzrk

vienu dienu tāpat nejauši gadījās vērot, kā viens bomzis ievilka pa seju (ar žagaru) citam nenosakāma dzimuma bomzim, un kliedza, kāpēc viņam esot bijis viņu jāgaida vairākas stundas

reizēm gribas palīdzēt kādam ubagotājam un izbērt sakrājušos sīknaudu, bet reizēm tiešām ir dusmas uz tādām padibenēm, kuras valda alkohols. :/

Thu, Jun. 17th, 2004, 01:42 pm
[info]smejmoon

Tas tā Tev liekas. Ir atkritumu pārstrādes industrija un tas ir viens no iemesliem, kapēc Tev tas izmaksā tik lēti*. Gribi kautko iznīcināt - tam ir citi pakalpojumi.

*ironija

Thu, Jun. 17th, 2004, 02:40 pm
[info]leda

jaa, jaa.. varetu padomaat, ka tas, ko izmetu miskastee ir domaats otrreizeejai roku apstraadei.. zini, shitais man saak pavilkt uz to, ka es driiz pagalmaa kurinaashu ugunskuru un visas banaanu mizas, nodriskaataas apakshbikses un izlietotos ausu un zobu bakstaamos dedzinaashu pati! :P

Thu, Jun. 17th, 2004, 03:26 pm
[info]smejmoon

Skarbi teikt, bet tas, ko Tu domā izmetot apenes misenē, nav taspats, pat ko Tu maksā.

Un otreizēja roku apstrāde (ja Tu met laukā rokas), ir daudz veselīgāka nekā dažādu vielu dedzināšana ugunskuros.

Ir vielas, kuras jādedzina ļoti augstās temperatūrās, lai neizplatītos indes, ir vielas, kuras vispār vēl nav izdomāts, kā pārstrādāt.

Un ir cilvēki, kas savas higiēniskās paketes met iekšā tualetes podā.

Piekrītu, ka pretīgi, bet bezmaksas šķirotāji pie miskastēm sniedz pievienoto vērtību mūsu - bagātnieku pasaulei.

Thu, Jun. 17th, 2004, 03:56 pm
[info]leda

oo..jaa.. tu domaa, ja kaut ko patieshaam gribu izmest man jaasauc kaut-kaads-tur-miskastnieku-dienests? nu nez, vai tad mani neuzskatītu par dīvainu, ja katrs miskastes maiss, ko piekrauju ir JĀIZNIICINA iipashaa slepeniibaa? :)) kaut gan nee.. mani drīzāk tie miskastes-dienesti ljoti miileetu, jo es būtu labs ķeriens.. pameklēt tik otru tādu.
Bet nu atgriežoties pie tēmas.. es tikai gribēju pateikt, ka normāli būtu, ja es savu miskastes maisu varētu ielidināt misenē (jo nu nav jāmet intīmie sadzīves atkritumus podā,jāsadedzina vai jāved uzspridzināt kamchatkā), pēc laika to savāktu kaut kāds izvedējs un aizvestu uz izgāztuvi, nevis tā, kā tas notiek tagad, ka manu miskastes maisu pirms nonākšanas vēstures mēslainē (heh) iekāro un izķidā vēl vesels bars cilvēku, kuri ir par slinku, lai parosītos bish vairāk kā tikai ap miskasti.

Thu, Jun. 17th, 2004, 04:15 pm
[info]smejmoon: gribi dzirdēt?

Tu jau esi dīvaina. Es strādāju paranoiķu industrijā un šeit cilvēki patiešām iznīcina lietas īpašā slepenībā.

Un ja Tu domā, ka Getliņos, tādi paši cilvēki ar rokām to neķidā, tad aizbrauc paskaties.

Sorry, ja ne par tēmu. Laikam būšu visu izteicis, kas uz sirds.

Thu, Jun. 17th, 2004, 04:24 pm
[info]leda: gribu, gribu

tak, skaidrs, ka es ne no meeness un zinu, ka getlinjos tik saakaas iistaa shepteeshanaas.. bet nu tas nemazina manu nepatiku pret sho shtelli..
un tas, ka es esmu diivaina, oo jaa.. tas mani peekshnji ir ieintereseejis pa iistam.. argumenti? vai tieshaam tikai taapeec, ka nekurinu to ugunskuru savaa pagalmaa, bet tavi paranoikji gan?

Thu, Jun. 17th, 2004, 04:27 pm
[info]smejmoon: Re: gribu, gribu

Viņi arī ir dīvaini. Psihoanalīzi gribās?

Tev liekas, ka cilvēks, kas tik daudz sacibojis par atkritumiem, kā es un Tu nav dīvains?

Thu, Jun. 17th, 2004, 04:36 pm
[info]leda: ok, miers ;)

nu labi, mazliet..:))

Thu, Jun. 17th, 2004, 04:38 pm
[info]leda: Re: ok, miers ;)

nu, jaa.. veel tikai gribeeju pateikt, ka sor, rakari, ka shitaa tev visu poustu piesmirdinaajaam.. bet..
nee, nu neko.. sor un viss. :D

Thu, Jun. 17th, 2004, 04:41 pm
[info]pzrk: Re: ok, miers ;)

kas ta' man? skaļi jau nesmird ;)

Wed, Jun. 23rd, 2004, 09:21 am
[info]diana

es gan esmu nejauka, vienmēr, nesot iskasti, vēl nopriecājos, kā bomži dabūs rakņāties pa piekakātiem pamperiem un maisiņiem ar kaķa mēsliem :) Un rakņājas jau ar.