Mon, Jul. 5th, 2004, 09:08 pm
Par pastkastēm, nosaukumiem jābūt

Ja nu pilnīgi nejauši, Jūs izdomāsiet atbildēt uz kādu manu, manis paustu domu, tad var gadīties, ka es jums uzreiz neatbildēšu, jo meilam ta netieku klāt. [Šajā brīdī virs manis iedegas vladimira uļjanova spuldzīte] Bet ja es Cibas pastu pāradresēšu uz citu pastkasti (kurai pārmaiņas pēc es zinu paroli), tad varbūt es atbildēšu uz jūsu neskaitāmajām vēstulēm. Sāciet rakstīt. Es gaidu.

Man neatbild pat mana miesīgā māsa, kuru es čatiski norīkoju paroles meklējumos.

P.S. Šeit pirmais links, no šīs nakts daudzajiem.

Pa ceļam uz Ventspili. Tagad operatīvā aptauja. Kā jums šķiet, kur tas ir fotogrāfēts? Fotografēts. Esmu ļoti daudz pa to ceļu braucis, bet nevaru угадаться.

Mon, Jul. 5th, 2004, 11:39 pm
[info]rigoleta

Man būt domāt, ka tie ir Talsu rajona līdzenumi. Vai Kandavas novada :)) Kaut gan manai acij nez kāpēc izskatās, ka tā bilde tapusi drīzāk lidojuma nevis brauciena laikā.

Mon, Jul. 5th, 2004, 11:44 pm
[info]pzrk

Man būt aizdomas - Tukuma rajona kalni starp Pūri un Kandavu. ;)

Ja tā ieskatās, tiešām lidojums ir diezgan ticams. Tad man atkal sajūk visi minējumi.

Mon, Jul. 5th, 2004, 11:56 pm
[info]rigoleta

Jā, starp citu Tukuma rajons arī ir iespējams, jo gan pirms, gan pēc Pūres ir (vismaz nesen vēl bij) pāris neslikti pauguriņi.

Varētu jau tam vīriņam pašam pajutāt, kur tas ellē ratā ir, bet maz ticams, ka viņam par to ir kāda nojēga, ja jau pat vārdā "Ventspils" viņš tur bij kaut ko samudžinājis :))
Kārtējais ortografīta upuris :P

Tue, Jul. 6th, 2004, 12:37 am
[info]rigoleta

Palasies ka nu šamo, koļega! ;)