Mon, Jul. 5th, 2004, 10:20 pm
Par manu lielisko brāli

Mans brālis atrada īsto padomu, kā es varu tikt pie savām datubāzēm. Man ir pārsteidzošs (tb mani pārsteidzošs) prieks, ka varu strādāt. [Papildinājums] Man ir pārsteidzoši izpalīdzīgs un saprātīgs brālis.[/Papildinājums] Toties jūs esiet glābti no pārpludinātas frendlistes.

Pa šo laiku esmu saticis bezgala pieklājīgu lampu, kas ieslēdz apgaismojumu, kad tuvojos tai.

Kā arī iepazīstos ar mūzikas krājumiem. Man ir pieejama plaša pagājušā gadsimta '60.-to gadu mūzikas izlase, bet es izvēlējos "Smetana - Ma Vlast", jo šis autors manā atmiņā ir marķēts ar labu vārdu kopš kaut kādiem dziesmu svētkiem, kad tajos bija iekļauts skaņdarbs no viņa operas "Pārdotā līgava". Nespēju atcerēties nevienu skaņu no tās operas, bet atceros, ka man laikam patika. Toties atceros, ka viņa vārds ir Bedržiks :) [aši ierakstīšu meklētājā, lai neizgāztos] Bedržihs.

Tātad nobeigumā vēlreiz paldies manam brālim, kurš spēja no maniem aptuvenajiem norādījumiem izlobīt, kāda informācija ir meklējama manā bardakā.

P.S. Man ir aizdomas, ka manas aizdomas par "<lj-cut>" pareizrakstību bija pareizas. ( <= kur nu vēl stiliskāks teik(t)ums? )
Vienīgi rakstot ierakstu webā, preview nepasaka iepriekš, vai "<lj-cut>" interpunkcija ir pareiza.