Sun, Jul. 18th, 2004, 11:43 pm
Par neiešanu ārā no mājām

Tātad es arī atzīmēšu, lai nepazustu, neaizmirstos un citi arī zinātu - http://edamais.lv ([info]trz esot atradis friendsfriends lapā).

Tagad visi draudzīgi uzgavilēsim, jo ir sperts nākamais solis Latvijas sabiedrības attīstībā, lai (tādi kā es) varētu nedēļām ilgi neiziet no mājām. Urrā! Pica LuLu gan jau iepriekš piedāvāja pasūtīt picas i-netā, bet cik tad ilgi var dzīvot no picām... ;)

Upd. plkst 00.31 Šur tur gan bija nenozīmīgas valodas kļūdas, bet tas fuflo. Toties sadaļas "Svaigi augļi un dārzeņi" iedaļā "Dārzeņi" ir interesants attēls pie vārda "Burkāni":D Bet vispār man radās pārdomas, kādi būtu pirkuma rezultāti, uz haļavu pērkot sveramus augļus/dārzeņus utml. figņas... Tas ir apmēram tāpat, kā pirkt drēbes, kurpes, iepriekš nepielaikojot. Pārējo visu es būtu ar mieru pirkt, tikai paskatoties uz bildi, ja vien tā nav tāda, kā pie burkāniem ;)
Upd. plkst 02.11 Nu labi, arī dzīvokli vai auto es nepirktu, tikai uzmetis acis weblapā ;)

Sun, Jul. 18th, 2004, 11:52 pm
[info]divi_g

... turklāt no LuLū picām, kuras šobrīd laikam ir vienas no sliktākajām Rīgā, pateicoties viņu nenormāli cietajai pamatnei (viņi tur laikam miltiem ģipsi jauc klāt..). Kaut gan, tas ir gaumes jautājums.
Vēl arī k-kādus čeburekus varēja pasūtīt inetā, ja atmiņa neviļ. Un Lidiņam bija pasūtījumi pa telefonu.

Mon, Jul. 19th, 2004, 12:12 am
[info]pzrk

interesanti bija pasūtīt LuLu picu Ventspilī - zvanot "pa taisno" uz filiāli, viņi negribēja pieņemt pasūtījumu. Vajadzēja zvanīt pa bezmaksas numuru uz Rīgu un tad viņi nodeva pasūtījumu atpakaļ uz V-pili :) Bet vispār Ventspilī visas picas, kas pasūtāmas uz mājām, bija ar līdzīgu nebaudāmu pamatni. Pica Peperoni to sagatavoja vislabāk, bet tur parasti bija neizskaidrojama augstprātīga attieksme pret studentiem (hmm, nez - kāpēc?) :]

Mon, Jul. 19th, 2004, 12:16 am
[info]divi_g

Mok viņiem caur telefonu kaut kāda uzskaite iet un tā..

Peperoni vadībai laikam nav augstākās izglītības un skauž, ka citi mācās ;)

Mon, Jul. 19th, 2004, 01:44 am
[info]xoox

Ir vēl arī http://www.kebabs.lv/. Es personīgi bieži izmantoju viņu pakalpojumus.

Mon, Jul. 19th, 2004, 01:54 am
[info]pzrk

ok, paldies, pierakstam :)

pozitīvi, ka 24/7 darbalaiks,
mīnuss - šie prasa baigās cenas par piegādi (uz manu šābrīža rajonu - 2 Ls)