Sat, Sep. 18th, 2004, 05:09 pm
Lasīt vai nelasīt VakarDienu - tāds ir jautājums

Kad es nākamreiz pirkšu kādu laikrakstu, atgādiniet, lūdzu, man, ka tā avīze ir jālasa tajā pašā (t.i. pirkšanas) dienā - ja tas tā nav darīts, tad nauda praktiski vējā. Būtu labāk tos divdesmitpiecus santīmus iebēris bundžā tai tantiņai, kas sēž turpat netālu.

Ā nu labi, atcerējos, avīzēs taču mēdz būt arī raksti, kas nav ziņas. Nu labi, tad var lasīt. Vēl jau var arī saglabāt to avīzi kādus (tā pavairākus) gadus un tad lasīt. Tad gan tas būtu vērtīgi, varbūt.

Sat, Sep. 18th, 2004, 06:19 pm
[info]rigoleta

Avīzei kā tādai ir n-tie pielietojumi: tajā var ievīstīt praktiski jebko, kas ir relatīvi neliels un tāds, ko nereti vajag ievīstīt: kurpi, sviestmaizi, puķuvāzi, nažus, dakšas un citus auxtos ieročus... tāpat to var palikt zem visa kā: zem šaubīga puķupoda (lai nesanāk šmuce uz palodzes), zem karstām ievārījuma burkām, zem elektriķa, kas kārtējo reizi urāpies uz virtuves galda un vēl, un vēl.
Un labākais tajā visā ir tas, šīs savas ģeniāli praktiskās īpašības nav atkarīgas no tā, vai laikraksts ir vai nav izlasīts ;)

Sat, Sep. 18th, 2004, 06:35 pm
[info]pzrk

Tev taisnība! TV programma, kura izrādījās diezgan nevērtīga jau tad, kad tikko nopirkta, man funkcionē kā paliktnis tējaskrūzei un citiem traukiem, kas tiek tukšoti, sēžot pie datora. Vēl jau avīzi var arī uzspraust uz nagliņas ;)

Sat, Sep. 18th, 2004, 06:49 pm
[info]rigoleta

Nu re! TV programma piedzīvo savu otro elpu ;)
Bet uz nagliņas jau nu gan nesprauž kuru katru avīzi... man ir radies iespaids, ka šādā priviliģētā situācijā parasti nonāk tikai lasītās un par interesantām atzītās :D