Thu, Dec. 2nd, 2004, 12:51 am
rnieks nāk

Ja es kaut ko nesaprotu, tad tas ir mans diennakts režīms. Katru rītu mocos ar modinātājiem, katru rītu tie zvana skaļāk, katru rītu tie ir novietoti citur - tā lai no rīta ir grūtāk uzminēt to atrašanās vietu - šorīt biju sev sagādājis īpašu pārbaudījumu, pat sadusmojos pats uz sevi, bet vienalga no gultas izrāpos ap to laiku, kad laika vairs nav un ir jāpieņem Lēmumi - mazgāties, skūties, ēst vai tīrīt zobus, jo visam laika vairs nav. Labākajā gadījumā atmostos-lasi-atgūstos uz ielas (на улице, jo patiesībā līdz улице ir kāds gabaliņš, ko iet). Nu ok, rīta procesos esmu ierēķinājis arī savu lēnību un tāpēc modinātājs zvana sešos. Haha. Lai jau zvana.
Toties vakaros miegs nenāk, acis sūrst no miega bada, un es pats apmierināts. Lai tik kāds pamēģina man atņemt vēlīnos vakarus.

Pie reizes iespamošu, ka Zēsvētkus un J.Gadu pavadīšu ar savu mīļoto meiteni. Jipī. Iesaku arī jums nesēņot - 100 Ls līdz Alpiem un atpakaļ.

P.S. Hoho, dziesmas nosaukums skrollojas pa Firefox virsmu tieši tā kā sirtaki pieklājas - tudi-sjudi, tikai ritms vēl jāiemāca.

Thu, Dec. 2nd, 2004, 08:21 am
[info]divi_g

Neskujies, ataudzē nelielu bārdu. Tas rullē, zinu no savas pieredzes ;)