Wed, May. 25th, 2005, 01:45 pm

Rakstu pieteikumu, lai saņemtu info par studijām, un vispirms man bija déjà vu par to, ka es rakstu šādu meilu, un tad tas déjà vu turpinājās par to, kā rakstu cibas ierakstu par to. Hmm. A kādus darbības vārdus vispār var lietot par déjà vu? Bija déjà vu, atcerējos déjà vu? Ja burtiski tas nozīmē "jau redzēts", tad ir kā? Es piedzīvoju déjà vu? (Es izdomāju to, ka man ir déjà vu.)

Ak jā, es rakstu pieteikumu, lai saņemtu info par studijām. Atradu info, safanojos un tagad steigšus, steigšus rakstīt meilu, vai man pietiek ar to, kas man ir. Sīkāk gan nestāstīšu. Laikam esmu kļuvis māņticīgs, bet iepriekšējā reizē bija diezgan "obidna", kad biju pārāk daudz izpļāpājies par savu "grandiozo" plānu (ne jau te Cibā, "reāliem" cilvēkiem) un "aplauzos".

Atgriežos pie meila.

Wed, May. 25th, 2005, 02:45 pm
[info]mazeltov

Čau, mans vecais cīņu biedr. Man ir savtīgs nodoms: vai tev vēl ir saglabāts tas saraksts ar linkiem uz visādām on-line vārdnīcām? Ja tu man varētu šito iešķiņķot, tad es būtu pateicīga un tu varētu man kādreiz kaut ko pieprasīt (tikai ne pagatavot pīli apelsīnu mērcē) un varbūt, ka pat arī dabūtu :).
Ja nopietni, tad Rudzišas faktors mani nomāc, nesaprotu, priekš kam viņai tas ir vajadzīgs. Laikam pašai slinkums meklēt (man, diemžēl, arī).

Wed, May. 25th, 2005, 02:58 pm
[info]pzrk

Čau! Jā, to es pilnīgi noteikti zinu, kas tas ieraksts ar sarakstu man ir saglabāts, bet kur... :/
Ja tev nav slinkums (izskatās, ka ir gan :) ), vari pameklēt, kaut kur manā arhīvā tas noteikti ir... :D
Varbūt vienkāršāk būtu aizsūtīt "bookmarkus"? Es gan esmu nomainījis kompi, bet šis tas man ir saglabājies. Tev interesē kaut kas konkrēts, vai kā?

Wed, May. 25th, 2005, 04:33 pm
[info]mazeltov

Tu viņu cibā reiz saglabāji.
Tur ir tā - viņai vajag vispārējās un tad arī vajag pa jomām -tehniskās, juridiskās, hujudiskās un tādā garā.
Ja tu man sūti bukmārkus, tad uz raiva gliemezītis viens angliski punkts el vē jeb raiva@one.lv

Wed, May. 25th, 2005, 02:48 pm
[info]markizs

kaut kā liekas jau redzēts šitāds posts :P

Wed, May. 25th, 2005, 02:59 pm
[info]pzrk

jā, jā :)