Thu, May. 26th, 2005, 10:06 am
Didaktiskā balsī: "Galastacija-Rrrīga! Lūdzu, atbrīvojiet vagonu!"

Sveiks un vesels, vienīgi nemazgājies un saguris, esmu darbā. (Mans būt priecīgs, ka mans ir iedomāties glabāt darbā zobbirste un zobbpasta.)

Tātad vēlreiz paldies Kasparam un viņa mammai.
Aizkustinoši bija pamostoties pie gultas atrast kafiju ar maizītēm un keksa šķēlītēm, un zīmīti, ka vilciens atiet 6.45. Turklāt to, ka kafija bija auksta, es uztveru kā vēl lielāku viesmīlības žestu - tad jau tā tikusi sagatavota labu laiku pirms manas pamošanās!

Eh, kaut ko vēl gribēju piebilst. Njā, žēl, ka mājdzīvnieks palika bez vakariņām.

Tātad pasākuma morāle: netusēt darbadienā, nebraukt pēdējos vilcienos, neapmesties uzdzīvi* tik tālu no metropoles, lai mājupceļā pietiktu laiks iesnausties; toties, lai no šāda action izkļūtu sveikā, laikus nodibināt labas attiecības un pastāvīgi tās uzturēt! Par draugiem jārūpējas, lai tādā negadījumā būtu uz ko paļauties.

* Hmm, pavisam nejauši pārrakstoties sanāca interesanta doma...

Thu, May. 26th, 2005, 10:10 am
[info]petrovichs

:)
Man pirms daudziem gadiem reiz sanāca pēc labi pavadītām stundām Jelgavā nokļūdīties un iekāpt Krustpils vilcienā. Krustpilī nonācu jau naktī. Pirmais reiss uz Rīgu pēc x stundām. Tā bija gara nakts ;-)

Thu, May. 26th, 2005, 10:14 am
[info]pzrk

tiešām varu iedomāties, kā tas ir :)

Thu, May. 26th, 2005, 10:28 am
[info]viipsna

tā varētubūt vēlviena no manām fōbijām.
vispār, pabraukt vilcienā garām īstai pieturai mani baida tāpat, betjavēl pēdīgais vilciens.. brrr.

Thu, May. 26th, 2005, 10:38 am
[info]pzrk

ir kādreiz gadījies?

tomēr man arī pēc šīsnakts piedzīvojuma šāda fobija nav piemetusies - laikam tai vēl nav bijusi iespēja izveidoties, jo visu mūžu līdz pat augstskolas absolvēšanai esmu dzīvojis tādās vietās, kur ir sabiedriskā transporta galapunkts (vai kaut kā tā).

bet kā klasisku stāstu par šo tēmu es vienmēr atcerēšos kāda mana klasesbiedra itin biežos piedzīvojumus - viņš dzīvoja Dubultos un diez gan bieži mēdza aizgulēties un aizbraukt garām savai stacijai, reizēm pat vairākas reizes vienā dienā. bet varbūt viņš to tikai stāstīja...

Thu, May. 26th, 2005, 02:30 pm
[info]viipsna

es vienmērkad uz ķemeriem pie radgabaliem ar vilcienu braucu, vienmēr baidos. vienreiz vot arī, man māsīca telefōnā saka - aijnu, tas arkotu brauc, ir lēēēēnais vilciens. esar paņēmu dauc literatūras, apkārt diži neskatījos - jajau lēēēnais..
vienbrīd jūtuka vilciens mazina ārtumu un paceļu galvu, lai nodomātu - o, kautkāda redzēta apkārtne stacijai.. ar šausmām skaļi izkliedzu jautājumu: "kas šīpa staciju?"
vienc kunx man nopietni atbildēja: "кэмэры"
es kā viesulis paķēru mantas un skrēju, lai paspētu izkāpt.. atu padomā - šitam ķemeri bij galapunkc..
(nopūta)

Thu, May. 26th, 2005, 02:38 pm
[info]pzrk

hehehe, šķiet, Tev nemēdz būt garlaicīgi ar sevi :D

Thu, May. 26th, 2005, 02:46 pm
[info]viipsna

nēnu..
(žesc)
mēdzjau, bet kopumā nesūdzos :)