Sat, Jun. 11th, 2005, 08:17 pm
Frustrācija turpinās

Ir pazudusi daļa manu drēbju, tai skaitā visas labākās mīļākās iecienītākās labākās apakšbikses. Bet es taču dzīvoju viens! Ko nu? (Varbūt nevajadzēja vakar to kārtību taisīt...)

upd.: Turklāt jau no pamošanās brīža mani ir apsēdusi kaut kāda dziesma, vai precīzāk - viena tās rindiņa, un man nav ne jausmas, kas tā par dziesmu un vai vispār tā rindiņa ir tieši tāda, kā man liekas. Kā mēs vakar noskaidrojām, ja ļoti grib, tiešām ir iespējams "lift me up" interpretēt par "lesbians".
Ja līdz vakaram nepāries, meklēšu līdz atradīšu!

upd. upd. Kad beidzot atradu 30 sekunžu samplu tai dziesmai, kura man likās, ka ir tā dziesma, es sapratu, kāpēc dēcēplusplus to neatradu - tā ir kantrī mūzikas dziesma un tātad nav tā dziesma, ko es neatrodu. Hmm, nē, tā nav tā dziesma, ko es meklēju.

Sat, Jun. 11th, 2005, 08:26 pm
[info]x_f

Tiešām!
Parasti tajā nekārtībā, ko cilvēks rada, viņš pats ļoti labi orientējas. Citi nē, bet tas nekas. Un kad nu līdzsvars zudis, tad visi kļūst vienādi. :)
Man Tavas apakšbikses nav. :) Es neņēmu.
Un es vēlreiz atvainojos, ka mēs tā pazudām. Es ceru, ka būs vēl iespēja tikties. :)

Sat, Jun. 11th, 2005, 08:37 pm
[info]pzrk

Mhm...

Atvainošanās tiek pieņemta ar nosacījumu, ka tiek pieņemta arī atvainošanās no manis par neveiklās situācijas radīšanu! :)

Sun, Jun. 12th, 2005, 10:37 am
[info]x_f

Mhm, es neko nemanīju! :)