Thu, Jun. 23rd, 2005, 10:37 am
ļigo

Trakais pzrk tomēr paņēma datoru līdzi un, vēl aizvien esot ceļā uz upi, cītīgi piebeidza un nosūtīja savu haltūru. Tagad šis blogo meža vidū, kur norisinājās "zaļā pietura", bet šobrīd tiek pa mežu meklēts kāds automašīnu rotājošs zaļais elements. Baterija pietiks vēl 1h, telefona baterija moš izvilks visu weekendu, ja pzrk būs prātīgs un izslēgs telefonu, kad būs nonācis "ūdens-bīstamajā zonā", tipa, laivā. Vēl viņš ir saklausījies šausmu stāstus par viņa topošo pārinieci - laikam viņam būs jāairē vienam un gulēšana [laivā] nesanāks (pamazām no atmiņas izplēn tas laiks, kad viņš pēdējoreiz bija aizmidzis). :) (Nē, tomēr samelojos - atceras ļoti precīzi, ka vakar pamodās 8:49.)

Ak jā, tie pīrāgi, uz kuriem atsauci es izdarīju kādā no vakara/nakts ierakstiem, izčibēja ar galiem - biju neapdomīgi atstājis to neglīto iesaiņojumu (kopā ar citām mantām) šorīt pie mašīnas un pats devies dzert tēju. Kad atnācu, pīrāga vairs neviena. Toties tiem nelietigajiem putniem (es tā pieņemu, ka tie bija putni-žagatas vai vārnas) acīmredzot nebja garšojuši citi turpat esošie leišu ražojuma graudu produkti (es vairs neatceros, kas tieši tie bija). Nu jā, visi tie graudu produkti bija izbērti pa zemi. Izlepušas, bļe.

Tagad gan ir logoff. Atā, mazie!

Thu, Jun. 23rd, 2005, 10:47 am
[info]divi_g

Jap, veiksmīgi un tā.

Fri, Jun. 24th, 2005, 08:13 pm
[info]chaika

vārnas, bļe, kopā ar kaķi paklīdeni, bļe, kamēr līgotāji atpūtās pieguļā, bļe, visu šašļiku piebeidz, bļe-jēlā veidā!

a mņe wsjō pōhuj, ja mjaso ņijem:D

Mon, Jun. 27th, 2005, 11:23 am
[info]lavendera

Vai tad izslēgšana padara telefonu ūdensdrošu?
Olte stāsta, ka tas ir jāieliek prezervatīvā un gals jāaizsien. Runāšanu tas netraucē.

Mon, Jun. 27th, 2005, 11:26 am
[info]pzrk

Doma bija tāda, ka pirms hermētiskas iesaiņošanas es to izslēdzu, jo nekādi neizmērojami svarīgi zvani nebija gaidāmi un baterija man ir tāda žēlīga, tāda, kas jātaupa.

Bet ideja par prezervatīvu, protams, ir vērtīga.