Thu, Jul. 14th, 2005, 07:08 pm
technologically challenged

Ko darīt, ja pirms pāris stundām tika sarunāts "saskrieties ap pusastoņiem", bet tas otrs cilvēks ir kaut kādā veidā palicis bez telefona un nav sazvanāms, un nekāda konkrēta tikšanās vieta nav sarunāta. Jūtos kaut kā tā, kā varētu justies pilsētnieks laukos.
Es jau kaut kad pirms pāris nedēļām par to satraucos te cibā, bet, šķiet, jautājums nav atrisināts. Vai jums ir kāda nojausma, kā mūsu vecvecāki iepazinās, ja viņiem nebija mobilo?

Thu, Jul. 14th, 2005, 07:12 pm
[info]diegabixis: Nu, nu...

Sirsnin...

Varetu domat, ka musdienas daudzi cilveki "iepazistas pa mobilo"... Pa mobilo cilveki sazinas pec iepazisanas...

Un to jau iepriekseja reize noskaidrojam, ka musu vecvecaki iepazinas zalumballes...

Ka vini pec tam sazinajas?
Vecaistevs svilpoja vecmammai zem loga... Ta luk...

:):):)

Thu, Jul. 14th, 2005, 07:17 pm
[info]shelly

Baznīcā un zaļumballē. Un randiņi tika norunāti stilā "tiksimies pie līkā bērza", un tad tas nabags ar sēdēja pie tā bērza, līks palikdams.

Thu, Jul. 14th, 2005, 07:47 pm
[info]lennay

mani draugi tikai celja stabi

Thu, Jul. 14th, 2005, 07:41 pm
[info]lennay

kaa var iepaziities pa mobilo?

Thu, Jul. 14th, 2005, 07:46 pm
[info]lennay

karaa, karaa vinji iepazinaas. beeglju nometnees un gulagos. vai naidinieka aizmuguree. visaadaa zinjaa riebiigos apstaakljos.
a es tikai pirms pugada paardevos mobilajam. veel tagad ar diviem pirkstiem to verkji njemu.
bet vispaar inchiigi. var meegjinaat iet turp, kur tikaaties ieprieksheejoreiz. vai arii atsaukt atminjaa sarunas, kuraas tika izskatiiti tikshanaas vietu varianti. un iet uz to vietu, kas vinjai, spriezhot peec sarunaam, visvairaak iemirdzinaaja acis. vaardsakot, domaa, domaa, un juuti ;))

Thu, Jul. 14th, 2005, 08:37 pm
[info]mxz

nemaz nesāc runāt par "kā agrāk" jo tā acīmredzot ir mūsu paaudzes vājā vieta. mūsu vecvecāki acīmredzot iepazinās "kafejnīcā" - metode, kuru aizvien grūtāk ir piekopt šodien. kafejnīcas scenārijs ir drīzāk - well - iedod man savu epastu, vai tev ir žurnāls un rīt papļāpāsim "draugos". meeh.

Fri, Jul. 15th, 2005, 08:53 am
[info]divi_g

Mok viņi sazinājās telepātiski.

Fri, Jul. 15th, 2005, 10:15 am
[info]x_f

Jā, evolūcijas laikā šī maņa ir atmirusi un saglabājusies vien dažiem indivīdiem. Tāpat kā aste. Kājas mazais pirkstiņš būs nākošais.

Tue, Oct. 25th, 2005, 02:13 pm
[info]courty: par iepazīšanos.

mani vecvecāki (no mammas puses) iepazinās karnevālā.. viņiem bija jāizvelk lapiņas ar visādiem pāru varoņiem un balle varēja sākties.