Wed, Aug. 10th, 2005, 07:46 pm
[info]pzrk: bimbaso

118.lv raksta:

"Interneta vidē dzimis jauns vortāls – www.bimbaso.lv, kurš piedāvā līdz šim Latvijā nebijušu iespēju - piedalīties preču mazāksolīšanas izsolēs.
Mobilos telefonus, fotoaparātus, printerus, dāvanu kartes un citas vērtīgas lietas šajā izsolē iespējams iegādāties par pāris santīmiem. Lai to izdarītu, vienkārši jānosola zemākā cena ar nosacījumu, ka vēl kāds cits nav piedāvājis analoģisku summu. Tātad izsoles priekšmetu saņem zemākās unikālās cenas piedāvātājs. Ja, piemēram, par mobilo telefonu solītā cena ir 1 santīms un neviens cits nav tādu piedāvājis, izsoles dalībnieks par vienu santīmu iegūst īpašumā vairākus desmitus latu vērtu telefonu."

Šoreiz nekomentēšu. :P Nu labi, pakomentēšu gan.

"Bimbaso.lv neuzņemas atbildību par jebkādiem tiešiem, netiešiem, saistītiem , izrietošiem vai īpašiem zaudējumiem, kuru radušies vai var rasties saistībā ar izsoles piesolīto cenu apstrādi, ieskaitot (bet ne tikai) zudumus vai zaudējumus, kuri radušies dēļ mobilo operatoru tīklu problēmām, kā arī ieskaitot kļūmes internetā, datoru vai citas tehnikas nestrādāšanu, pārtraukumus elektriskās strāvas padevē, ugunsgrēkus, plūdus, vētras, eksplozijas un valdības rīcību."

Lai gan šeit es nesaskatu neko īpašu, par ko vajadzētu piekasīties (tb, jēga nemainītos no dažiem stila labojumiem, ko es tur labprāt ieviestu), tomēr pasmīkņāju par neprognozējamo valdību.

Liriska atkāpe: Kaut kādi viendabīgi ieraksti man top. Vajadzētu uzrakstīt par ko citu, piemēram, par to, kā es šodien gāju pa ielu basām kājām un kurpēm rokās, jo izmirkušas tās noberza man baigās sāpīgās varžacis.

Atgriežoties pie tēmas, vispār interesanta ideja. Vēl nevaru izdomāt, kas tajā visā ir nozīmīgākais knifs, kam man kā patērētājam būtu jāpievērš uzmanība. Ok, viņi vārās uz īsziņām. Kas vēl?

Vajadzētu atrast kādu, kas to izmēģina vai jau ir izmēģinājis.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.