Sat, Dec. 31st, 2005, 04:22 pm
[info]pzrk: Pēdējā brīdī

Kamēr vēl nav sācies, arī es mazliet paštukošu, ko šogad esmu tādu sastrādājis un kas ir bijis.

Darbs. Pozitīvi. No mocīšanās ar 2 darbavietām esmu veiksmīgi izkļuvis, atrodot vienu labu darbadevēju. Man patīk, un esmu ļoti apmierināts.

Ģimene. Fifty-fifty būtu laikam optimistiskākais vērtējums. Atvadījos no vecvecākiem. Nekādu jaunu ģimeni neesmu ieguvis, rutīnas attiecības, rutīnas mīlestība. Spītīgi turos pie patstāvīga dzīvesveida, kas brīžiem ir diezgan vientuļi.

Sievietes. Nu jā, šī joma ir bijusi diezgan sarežģīta. Ir bijuši šādi tādi triecieni pa vārīgām vietām, ir bijuši tiešām labi brīži. Ļoti grūti vērtēt, bet ailīte "plānu īstenošana" (tas neaprobežojas ar "kam šodien piezvanīt", ja?) ir ar mīnus zīmi. Pirms 365 dienām bija labāk.

Draugi. Arī ir gājis kā pa kalniem, tā pa lejām. Paldies tiem (kuri šo lasa), kurus esmu šogad saticis reālajā dzīvē. Tas viss ir bijis ļoti interesanti, nenožēloju ne brīdi (nu labi, labi, par dažiem brīžiem es tomēr nokaunos. Atvainojiet, lūdzu!). Ar tiem draugiem, kuri šo nelasa... nez, laikam pa nullēm. Nav laika (un es nerunāju tikai par sevi), bet tad, kad ir bijis laiks, tad ir bijis labi, protams.

Mājoklis. Savu offline draugu vidū esmu kļuvis slavens ar savām sālsmaizēm. Gada visbiežāk uzdotais jautājums - "vai tu vēl aizvien dzīvo turpat?". To pārspēj varbūt tikai "kad būs nākamā sālsmaize?". Patiesībā nav jau tik traki, gada laikā esmu pārvācies tikai 3 reizes. :)
Visumā diezgan veiksmīga joma, esmu apmierināts ar paveikto, lai gan nepaveiktais saraksts ir daaaaudz garāks. Plus zīme.

Ceļošana. Hmm, pēdējoreiz ārpus Latvijas Republikas biju tieši pirms gada - Bavārijā, Austrijā. Tas bija ļoti izdevies pasākums. Laivošana pa Jāņiem arī bija "navnevainas". Par maz!

Afēra. Hā! Nu, paceliet rokas tie, kuri vēl aizvien domā, ka esmu [info]x_f? :D

Gada pirkums? Protams, velosipēds! Ne telefons, ne kompis, ne simt-un-vienā vārdnīca.

Gada grāmata? Hehe, Fuko svārsts. Lai gan tā arī vēl neesmu pabeidzis, bet emocijas par un ap to bija baigi labās! :) Otrajā vietā varētu būt Čaka Palaņuka "Šūpuļdziesma" (nu, nu, gavilējiet, īpašvārdu atveidošanas piekritēji! Un [cenzēts darbības vārds ieteikuma formā], kamēr atradīsiet, kā to vārdu raksta citvalodās). Bija vēl dažas grāmatas, bet par maz. Nākamgad jālasa vairāk!

Kamēr šo rakstu, mūzikas pleijeris jau man saka priekšā, kas bija šāgada muzikālais piedzīvojums - Moby says Lift Me Up. Koncerts Rīgā.
Uz gada dziesmas (un visvairāk klausītā skaņdarba) titulu pretendē arī Everybody's Changing by Keane. Esmu tik mainstream... :D

Mācības? Šajā brīdī, gada nogalē, esmu nonācis pie lēmuma, ka atsākšu studēt pa jaunu. Par to lepojos un situ sev uz pleca.
Citā ziņā... esmu mācījies franču valodu (jāturpina!), esmu sajutis atkal to garšu, kas parādās, kad tu sāc saprast to sasodīto valodu.

Gada filma. No tām, kas šogad redzētas pirmoreiz, iespējams, Requiem for A Dream. No jauniznākušajām, īsti nekas nāk atmiņā. Sideways. Closer. Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Bet tās moš nemaz nav šīgada filmas.

Konkrētas ieceres un apņemšanās gan nerakstīšu, lai gan taisos kaut kur tās pierastīt.

Atgriežoties vēl pie mūzikas, kompja random funkcija šodien labi saprot mani. Protams, protams, kā gan bez U2 dziesmas One. Visdažādākajos izpildījumos, neapnīk, aizkustina.

Laimīgu jums jauno, uzkāpjošo!

Good morning, and in case I don't see ya, good afternoon, good evening, and good night!

iz šeit

Hmm, šis citāts laikam nebija labākais nobeigums. Figņa!

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.