Tue, Feb. 7th, 2006, 12:30 am
Runā ar sevi!

Apmēram nedēļas laikā esmu pieradinājis zobusāpes. Katru reizi, kad viņas atgādina par sevi, es viņām stāstu, ka viņas ir nulle, "slabo?", un "tādas zobusāpes mums nav vajadzīgas", kā arī pieprasu detalizētu skaidrojumu, kas ir sāpes un kāpēc man par to vajadzētu satraukties. Ziniet, tas palīdz.

Tomēr es mazliet satraucos, ka iekaisums gan manī neklausīsies.

Starp citu, rakstot pirmo rindkopu, gribēju pameklēt vēl kādus hokeja komentētāju leģendārās frāzes, un mazliet pārsteidzu pats sevi - mans pagājušā gada aprīļa ieraksts par hokeja komentētāju runas stilu meklētāja rezultātos ierindojas apmēram piektais, starp tv3 un tvnet. Glauni!

Tue, Feb. 7th, 2006, 12:34 am
[info]rasbainieks: par hokeja komentētājiem runājot...

manam dzīvesbiedram jau ir puskladīte pierakstīta ar marisa andersona pērlēm. šodien ar izsmējāmies no visas sirds par jaunākajiem eksemplāriem. būs jāizdod neliela brošūriņa, pa ritīgo :)

Tue, Feb. 7th, 2006, 12:41 am
[info]pzrk: Re: par hokeja komentētājiem runājot...

Nu noteikti jāizdod! :)

Tue, Feb. 7th, 2006, 12:54 am
[info]rasbainieks: Re: par hokeja komentētājiem runājot...

aizgāju nospēru kladīti saldi aizmigušajam dzīvesbiedram un sameklēju savu absolūto favorītu (no īso pērļu gala, no garā gala šoreiz nē): šeit mazliet kļūdījās. nevis mazliet, bet masaļskis.

Tue, Feb. 7th, 2006, 06:55 am
[info]pzrk: Re: par hokeja komentētājiem runājot...

muahahaha :D

Joks pa rubli...

Tue, Feb. 7th, 2006, 09:48 am
[info]x_f: Par zobusāpēm runājot..

Ja esi lasījis grāmatiņu par kapteini Gudrimeli un viņa kuģīti "[ne]Bēda", tad varbūt atcerēsies, ko viņš teica par zobusāpēm.
Aptuvens atstāsts:
"Man ir kāds draugs, kuram pat patīk zobusāpes. Viņš saka, ka, protams, ir nepatīkami, kad sāp, taču ir tiešām patīkami, kad sāpes pāriet."

Starp citu, toreiz, kad viņam sāka sāpēt zobs, viņš to ļoti lietderīgi izmantoja, pie zoba pieliekot radioantenu, kas ļāva uztvert Morzes kodu, un tobrīd tas bija ļoti svarīgi, jo bija nepieredzēti spēcīga vētra, kādam norvēģu kuģim bija nepatikšanas.
Varbūt Tev arī izdodas tās kā lietderīgi pielietot.

Tue, Feb. 7th, 2006, 10:58 pm
[info]pzrk: Re: Par zobusāpēm runājot..

Šo konkrēto grāmatu es neesmu lasījis, bet Tevis aprakstītais tomēr man saistās ar kaut kādu grāmatu, nez. Varbūt ar kaut ko no Zentas Ērgles.

Bet es tās zobusāpes izmantoju, lai trenētu pašiedvesmu un gribasspēku, tiešām! ;)