Tue, Feb. 21st, 2006, 12:51 am
Fun Lovin' Criminals - I'm Not In Love

Starp citu, ārā tiešām ir sasodīti skaisti. Pārguris un priecīgs pēc baseina vilkos mājās un tvēru mirkli. Tad iegāju supermegahiperüberveikalā, lai nopirktu sērkociņus (protams, iznācu ar milzīgu maisu, kur cita starpā bija arī čeks tikai par 5,29 Ls) un vilkos tālāk, vēl aizvien kāri tverot mirkli, pat sajūsminoties par slidinošamajamies autobraucējiem, ko es parasti nedaru.

Un tad es tagad, diezgan apmierināts ar dzīvi, baudu bulciņas, dungoju līdzi fun lovin' criminals un nemaz nesatraukājos, ka esmu viss nobirdinājies ar drupačām. (Vai atceraties to grāmatu no bērnības, kur kaut kāds tīģeris vai kas tamlīdzīgs nevarēja pa nakti gulēt, jo pirms gulētiešanas gultā ēda cepumus?)

Un vēl, man tagad plejliste tiešām taisa brīnumus - tur pa vidu ir iemaisījušies arī kaut kādi neizprotami skaņas faili, kas kopumā būtu iedalāmi apmēram divās kategorijās - a) 2-3 sekundes gari un galīgi mistiski audio faili iz kaut kāda vācu softa, nu nav nekādas sajēgas iz kurienes tie uzradušies (tb es izliekos, ka neko nezinu); b) kaut kas, kas izklausās pēc fragmentiem no Vinnija Pūka, krieviski; c) pārpalikumi no maniem eksperimentiem ar podcastiem. Hmm. Bet galvenais, ka mūzika atkal tiek atskaņota arī no svaigi lejuplādētiem folderiem.

Toties tagad man atradās fails, kura nosaukumā ir šis tas par Mocartu, bet ievads (nu jau vairāk nekā minūti) ir skaidrā dāņu valodā, un "karikatūru nemieru" iespaidā es pēkšņi sajutu neizsakāmu cilvēkmīlestību un solidaritāti pret dāņiem.

Tue, Feb. 21st, 2006, 07:09 am
[info]zanda

Man arī sniegpārslu dejas vakar pa dienu sajūsmināja un apbūra. Nesaprotu tos sapūtušos autobraucējus, kas purpina un uztraucas par to, kā rīt no rīta varēs mašīnu no garāžas izdabūt laukā. Grr...

Jā, un tu kaut kā ļoti mīļi raksti.

Tue, Feb. 21st, 2006, 01:09 pm
[info]lavendera

Tas bija nabaga degunradzis. Tāpēc viņš tagad staigā tāds saburzīts.

Tue, Feb. 21st, 2006, 02:09 pm
[info]pzrk

Es tagad esmu nomocījies ar tās grāmatas nosaukuma atcerēšanos vai atrašanu. Viens no retajiem gadījumiem, kad Google nedraudzējas ar mani. :(

Kādi vēl tur bija atslēgvārdi? Atceros, ka tur bija dažādi stāstiņi vai pasakas, vai kas tamlīdzīgs...

Tue, Feb. 21st, 2006, 02:18 pm
[info]lavendera

Blēņu stāsti maziem bērniem. Kiplings.

Tue, Feb. 21st, 2006, 03:10 pm
[info]pzrk

Paldies, tas mazliet nomierināja. Es pat pa diagonāli izlasīju to stāstu, bet mani nepamet sajūta, ka tas bija arī citā grāmatā. Atslēgas vārdi - Nelsona statuja Londonā, kaut kāds zvērs, kas dzīvo zem paklāja, utt.

Tue, Feb. 21st, 2006, 03:28 pm
[info]rasbainieks

tīģeris dzīvo zem paklāja!

Tue, Feb. 21st, 2006, 10:34 pm
[info]pzrk

Nu jā, arī man tā likās, bet Kiplinga pieminēšana mani samulsināja.
Varbūt Tu zini, kā sauc to grāmatu?

Tue, Feb. 21st, 2006, 10:43 pm
[info]rasbainieks

neatceros vis. man gan ir tāda aizdoma, ka ar kiplingu tam nav nekāda sakara. bet tas, ka tīģeris dzīvo zem paklāja, ir fakts.