Sat, Mar. 4th, 2006, 11:45 am
[info]pzrk: Wait `til I die

Kā izrādās, piepildījušās manas klusās aizdomas, ka [gandrīz] visiem filmu reklāmas rullīšiem "informatīvo balsi" (voice-over) ierunā viens un tas pats cilvēks. Multimiljonārs.

Un. Turpinot rakt šajā tēmā, pagājušā gada 26. maijā tika paziņoti Zelta Treilera balvu ieguvēji. Nominācijā Best Voice Over balvu saņēma filmas "Motociklistu dienasgrāmata"
treilera
aktieri.

Papildināts. Nē, pēc noskatīšanās tomēr secinu, ka tas nav treileris ar TO standarta balsi.
Nominācijā best action titulētās filmas Pasauļu karš treileris ir vispār bez voisouvera, fahrenheit 911 (best documentary) man negrib vērties vaļā. Ja arī Collateral nebūs TĀ balss, tad screw you, guys, i'm going home, tb meklējiet paši kādu treileri ar TO balsi. (Noskatījos Collateral treileri, zb, es padodos. Nu labi, man radās vēl viena ideja. Meklēt kādu viduvējākas filmas treileri. Oh, fuck it, vispār kāds vēl ražo filmu treilerus ar voisoveriem? Un kas tā par lietu, ka nominācija best voice over nebūt nenozīmē, ka treileris būs ar voisover?)

Tematisks aņuks:
Iet divi pa mežu, viens pazuda. Pēc 2 stundām uzrodas.
- Kur paļiki?
- Kur paļiku, kur paļiku? Dusmīgs paļiku.

Papildināts pēc laba laika pēc crescendo ieteikumiem: Šo īpašo balsi ļoti labi ilustrē šis filmas The Hitchhicker's Guide to the Galaxy treileris, bet īstais, ko es meklēju un ar ko vajadzēja sākt, ir šeit: DonLaFontaine.com (šausmīgs saits flashā, bet tas nekas), un vispār Vikipēdija un IMDb. Do-mā lī-dzi!

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.