Sun, Mar. 26th, 2006, 01:45 am
Romē, Rome, Romé, Romée?

Spēlējām kārtis un vismaz pāris reizes no sirds izsmējāmies par jauno top vārdu iesaistīšanu citās dzīves jomās - "paņēma un uzmeta". :)

Bet kretīnus nemeklējām - tā vietā tie daži, kuri bija (bet nedomāju, ka jel kāds tā jutās) zaudētāji, deklamēja angļu-latviešu vārdnīcu, veikalā iegādājās pistāciju 1 gab, dejoja ar puķi, galu galā mazgāja traukus pirms garšīgas paēšanas.

Paldies [info]svalkai un viņas viesiem par ideālo izklaidi!

Tā kā datora izmantošana pasākuma laikā bija aizliegta, atceros - kādā brīdī kāds vēlējās noskaidrot tai laikā skanošās dziesmas nosaukumu, bet atceros vien to, ka vajadzēja iegaumēt frāzi no dziesmas vārdiem, bet kas tā bij par frāzi - ej nu sazin...

Ā, un vēl - tā kā es ik palaikam sajutos bez vai kā dienesta stāvokļa izmantotājs, jo vienīgais zināju aizraujošās kāršu spēles "romē" noteikumus, jautājums Tev, vērīgais lasītāj - vai Tev ir zināms kāds autoritātīvs šīs spēles noteikumu avots, vienalga vai internetā vai drukāts? Vai arī - kā šo spēli sauc citās valodās? Nē nu, es jau tipa zinu noteikumus, pirms gadiem 10 to spēlēju itin bieži, bet nu vairs neesmu drošs, ka sirmā atmiņa mani nepieviļ...

Ņus, starp citu, ja jūs vēl nezināt, kāds dzīvē izskatās [info]zupchix, tad pēdējais laiks:

zupchix kā dzīvs, no plastilīna

Sun, Mar. 26th, 2006, 10:27 am
[info]x_f

Man likās, ka Zupcis ir īsts!

Sun, Mar. 26th, 2006, 12:48 pm
[info]pzrk

On the Internet nobody knows you're a dog™

Sun, Mar. 26th, 2006, 10:31 pm
[info]zupcis

Jūtos atmaskots...
Bet par to rommē runājot, tas nav brīnums, ka vienīgais noteikumus zināji, jo man radās iespaids, ka noteikumi tika radīti spēles gaitā :)

Mon, Mar. 27th, 2006, 02:54 pm
[info]lavendera

Ir tāda zaļa grāmata cietos vākos "Kāršu spēles". Tur ir par rommē. Man arī patīk.

Mon, Mar. 27th, 2006, 03:10 pm
[info]pzrk

Kaut kad nesen iznākusi? Nacionālās bibliotēkas katalogā neatradu...

Atceros, bērnībā bieži izmantojām (un līdz ar to galīgi nodīrājām) tādu "Viesību spēļu grāmatu" vai kaut kā tamlīdzīgi. Tur bija arī kāršu spēles kā atsevišķa nodaļa, bet neatceros, vai tur bija arī par rommē.

Mon, Mar. 27th, 2006, 03:12 pm
[info]lavendera

nē, kaut kad atmodas laikā