Fri, Mar. 2nd, 2007, 08:47 pm
divas sekundes tavā dzīvē

Kilometru no mājām - tajā pašā vietā, kur pirms pusgada kāds bembists, izbraucot no benzīntanka, ietriecās sānos manas māsas vadītajam auto - es nonācu ļoti līdzīgā situācijā. Iespējams, mani izglāba čujs ņuhs un poņa, kas palīdzēja paredzēt šo manevru.

Es braucu no vienas puses benzīntanka virzienā, no pretējās puses brauca busiņš, pa vidu izbraukšanu no benzīntanka gaidīja divi auto. Mirklī, kad pretī braucošais busiņš nogriezās 20 m pirms benzīntanka, kaut kas lika saprast, ka džigits tūlīt šausies ārā no benzīntanka man pretī, jo viņš nebūs pamanījis mani - jo es nupat biju izgriezies uz tās ielas 50 m pirms benzīntanka. Bremzes grīdā, taures poga stūrē, sirds pa muti ārā, telefons, maks, soma un tās saturs pa grīdu. Apstājāmies metru viens no otra, tieši viens otram pretī.

Kaut kas šīs pasaules lietu kārtībā nav īsti lāga. Bet varbūt tieši otrādi.

Fri, Mar. 2nd, 2007, 09:11 pm
[info]divi_g

Viss ir labs, kas labi beidzas.

Fri, Mar. 2nd, 2007, 10:14 pm
[info]mikstmiesis

ar šīs pasaules lietu kārtību viss ir lāga. Tu raksti ;o)

Fri, Mar. 2nd, 2007, 10:16 pm
[info]pzrk

hehe, jā :)

Fri, Mar. 2nd, 2007, 10:54 pm
[info]murse

oi, plds dievam

Sat, Mar. 3rd, 2007, 09:58 am
[info]prtg

Man bija tāpat gadījās pie Statoila uz tās ielas, kas iet uz ostu, kas Vecmīlgrāvī (no Sarkandaugavas puses). Balta zināmās markas auto vadītājs, izbraucot pa kreisi no benzīntanka, skatījās tikai pa labi un slaidi brauca ārā, bet es tuvojos no kreisās. Bremzēt un taurēt bija par vēlu, parāvu stūri un ar kaucošām riepām apbraucu pa pretējo joslu. Labi, ka tuvākais pretīmnākošais bija pietiekami tālu, lai manevrs izdotos.