Tue, Apr. 3rd, 2007, 01:04 am
[info]pzrk: pilnmēness

Es saguris. Tu neatbildi. Viņš/viņa bija Jūrmalā.
Mēs smējāmies. Jūs klausījāties. Viņi/viņas skatījās uz pilnmēnesi.

Vīkends tātad bija izdevies. Bija īsts walktrip, pa visu svētdienu vienīgais mehāniskais pārvietošanās līdzeklis, ko izmantojām, bija eskalators kinoteātri Cocacola Plaza. Visu Rīgu izstaigāju kājām. Tas bija nežēlīgi labi.

Arī šodiena bija laba, lai gan neviens neļauj strādāt. Pusdeviņos vakarā uzcepu pēdējo e-pastu un devos kārtējā roadtrip'ā pa Rīgu un smilšaino liedagu pie Vairas mājām. Kad es izaugšu liels, es noteikti būšu roadtrip'otājs. Cepumiņš būs tam, kurš ieteiks labāko latvisko ekvivalentu šim ārkārtīgi spēcīgajam vārdam - roadtrip.

Starp citu, filma Mr Bean's Holiday kļuva par pirmo filmu, kur es neizturēju un pametu kinoteātri jau pēc pirmajām 20 minūtēm. Būtu gājis prom jau pēc pirmajām piecām, bet ilgs laiks bija nepieciešams, lai pielauztu savus dārgos draugus uz šādu ekstrēmu soli. Visu cieņu Rovenam Atkinsonam, bet šī veco joku atražošanas darbnīca ir nolaidusi baigo lažu.

Upd. pēc mirkļa. Runājot vēl par to, kas es būšu, kad izaugšu liels, piebildīšu, ka es noteikti gribētu izpildīties šādi, kā novērojis Mr. [info]dashings.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.