Fri, Jun. 26th, 2009, 09:45 am
retweet

RT @thelittleidiot Just walked off stage in zagreb to be told that michael jackson is dead. What? 50 years old and dying of heart failure? Again: what?
moby about 7h ago via TwitterBerry


Bērnībā biju liels Maikla Džeksona fans, atceros, ka no vecmāmiņas iedotās kabatasnaudas Ventspilī pirku HIStory kaseti (acīmredzot ap 1995.-1996. gadu).
Eh.
Current userpic: Nozagtās aitas.

Fri, Jun. 26th, 2009, 09:50 am
[info]nastja

man atkal bij viens puika, kas dikti patika un kurš fanoja par Džeksonu. Viņam bija vairāki džeksona albūmi un visādāki izgriezti materiāli. Ta i pats līdzīgs bija.. tagad strādā McDonaldā.. cik eju uz Mc un tur viņu ieraugu, tik par Džeksonu jādomā :))

bet nu vispār jau bēdīgi gan :(

Fri, Jun. 26th, 2009, 10:04 am
[info]goddes

Liela jēga no viņa eksistences jau vairs nebija. Daba nav muļķe (vai pats saprata). Protams, atvainojiet, ja aizskāru kādam svarīgu/vārgu vietu.

Fri, Jun. 26th, 2009, 11:41 am
[info]pzrk

Manis dēļ jau nav nepieciešamas atvainošanās atrunas.
Sajūta ir salīdzināma ar nesen piedzīvotu situāciju, kad saņēmu telefona zvanu par attāla radinieka nāvi, bet es nekādi nespēju saņemties skumt līdzi, jo nevaru pat iedomāties, kā tas cilvēks izskatījās (iepriekš saticis esmu ne biežāk kā reizi 5 gados).
Tomēr savu paliekošu artavu M.Džeksons ir atstājis uz miljoniem cilvēku, uz mūzikas (un videoklipu) attīstību, lai arī skaidrs, ka daudziem viņš nepatīk vai arī nebija pieņemams viņa dzīvesveids.

Fri, Jun. 26th, 2009, 11:48 am
[info]goddes

Man kādas trīs lietas viņa artavai nāk prātā. Usa for africa, Trilleris, kurš manuprāt joprojām ir pārdotākais albums pasaulē (lai gan pārdotākais jau kvalitātes zīmogu neuzliek, 100punkti, ka mūsu zemītē pārdotākais ir kādas lauku kapellas kasete) un Sleša piespēle Givin to me dziesmas laikā. Slešs tolaik bija pietiekami pieprasīts, lai katram jampampiņam neatsauktos.

Fri, Jun. 26th, 2009, 12:00 pm
[info]pzrk

+ Masu medijiem Džeksons ilgus gadus ir bijusi ļoti ērta tēma, ar ko aizpildīt slejas un ētera laiku, arī tagad Google News uzskaita gandrīz 10 000 ziņu avotu (BBC raksta, ka internets gandrīz apstājies).
Man pirms padsmit gadiem patika Scream, tas man spilgti iespiedies atmiņā, toreiz likās tāds skarbs gabals. :)
Bet runājot par to pārdotāko albumu, manīju ziņu, ka šodien viņa albumi Amazonē tiekot vienkārši izķerti.

Sat, Jun. 27th, 2009, 01:47 am
[info]pistole

I'm BAD!! I'm BAD!!