Fri, Jul. 3rd, 2009, 01:19 pm
par cibismu

Lasot db.lv ikdienas ziņu apskatu, kur tikai abonentiem pieejamie raksti atzīmēti ar atslēdziņu (piem., "U. Pīlēns: demokrātijas pamatvērtības ir apdraudētas", neviļus nāk prātā Cibas lasīšanai raksturīga doma, ka [Uldis Pīlēns] tagad ierakstījis kaut ko friends-only.

Fri, Jul. 3rd, 2009, 01:24 pm
[info]petrovichs

No vienas puses - šādas izdarības ar maksas rakstiem šķiet drusku dīvainas, bet no otras puses - avīzēm visā pasaulē iet ļoti grūti, un katrs cīnās kā māk, lai sev abonentu skaitu audzētu (vai vismaz daudz nezaudētu) un kādas naudiņas ieņemtu.

Fri, Jul. 3rd, 2009, 01:41 pm
[info]zvirbuleens

bet patiesībā interesanti, cik cilvēku tagad tik ļoti interesē U.Pīlēna (vai jebkura cita) subjektīvais viedoklis, kuru turklāt apstrādājis žurnālists, lai par to maksātu. Kādreiz, kad to viedokļu bija mazāk, varbūt arī bija jēga abonēt. Tadad - naf* ;)

Fri, Jul. 3rd, 2009, 01:49 pm
[info]pzrk

Manā skatījumā tieši subjektīvie viedokļi un analītiskie raksti tagad ir mediju vērtība, jo ziņas un fakti izplatās pašas, bezmaz nekontrolējami - sākot jau ar t.s. ziņu portāliem, kas pārpublicē ziņas 1:1, un turpinot ar blogiem, cibām, tviteriem, utt.