Thu, Jul. 8th, 2010, 12:08 am
esmu mierīgs, pavisam mierīgs

Futbolu neredzēju, veļasmašīna aprijusi drēbes (manas jaunās bikses!) un neko nedara, viss slikti un tā. Kad futbols beidzies, tad beidzot esmu gatavs skatīties (tikai futbols beidzies, bļin!). Nu nekas, vismaz esmu bezjēdzīgi paklikšķinājies un pāris dusmīgus burtiņus uzrakstījis. Iešu sēdēt uz lieveņa, dzert alu un skatīties futbolu klausīties, kā skudras skraida.

Thu, Jul. 8th, 2010, 12:44 am
[info]divi_g

Ja vešene ir automāts parastais, paskaties, vai nevajag iztīrīt filtru apakšā, parasti labajā stūrī. Uwaga - pirms tam jāpalaiž izspiešanas cikls, citādi viss ūdens gāzīsies uz grīdas, un arī pēc izspiešanas tur vēl kādi litri pāris vismaz būs.

Thu, Jul. 8th, 2010, 12:50 am
[info]pzrk

No augšas liekamais automāts, bet apakšā kaut kāda atvere ir, kur varētu būt filtrs. Mašīna nav mana, rīt būs jāpainteresējas par instrukcijām, bet nu tur kaut kas dīvains - pie dažiem režīmiem notiek darbība (un tad vēl ne līdz galam), pie dažiem citiem - tikai žužēšana. Vošem monstrs, ne mašīna.

Thu, Jul. 8th, 2010, 12:54 am
[info]divi_g

Mok netā var manuāli atrast.
Bet nu jā, pēc manas pieredzes ar no priekšas lādējamām mašīnām randomizēta apstāšanas programmu laikā var liecināt par vajadzību tīrīt filtru. Vai par pārāk piekrautu mašīnu, taču no augšas lādējamās laikam uz to nav tik jūtīgas.

Thu, Jul. 8th, 2010, 01:12 am
[info]pzrk

Tā uzreiz rokās nedodas - oficiālajā mājaslapā neatpazīst ārpusē rakstīto modeli, bet iekšpusei netieku klāt, bet citās mājaslapās baigais bizness notiek uz šādu manuāļu tirdzniecību. Rīt nāksies iespringt uz šo problēmu.

Thu, Jul. 8th, 2010, 01:25 am
[info]pzrk

Nu bāc, cik muļķīgi. Vienu ciklu aizdzinu līdz galam, atvēru vaļā - visas drēbes pilnīgi sausas! Veļas mašīnai bija noslēgts ienākošais ūdensvads. Attaisīju, palaidu no jauna, viss notiek.

Thu, Jul. 8th, 2010, 06:49 am
[info]divi_g

Hehehe, viss ir labs, kas labi beidzas :D