Fri, Aug. 6th, 2010, 04:32 pm
par bankām

Interesants ieteikums SEB internetbankā (ko darīt Ibankas kodu kartes pazaudēšanas gadījumā):

Ārpus SEB bankas Klientu centra darba laika visātrāk nobloķēt pieeju savai internetbankai Jūs varat, ievadot 5 reizes nepareizu Ibankas paroli vai Ibankas kodu kartes pieejas kodu vai Digipass autorizēto pieejas kodu.

Fri, Aug. 6th, 2010, 04:41 pm
[info]hessin

es ik pa laikam domāju, vai es varu nobloķēt svešu cilvēku internetbankas. Lietotājvārdi gan ir kaut kādi ciparu virknējumi, bet ir tikai 10 dažādi cipari, domāju, ka nebūtu problēmas uztrāpīt uz kāda derīga lietotājvārda.

Fri, Aug. 6th, 2010, 04:49 pm
[info]pzrk

Kā kurā bankā - atceros, ka pirmajā kursā kopā ar draugiem gājām atvērt savu pirmo kontu un visi pēc kārtas kļuvām par priecīgiem bankas klientiem, un atceros, ka klientu numuri, kas tolaik sakrita ar kontu numuriem un šobrīd joprojām ir izmantojami kā internetbankas lietotājvārdi, visiem bija secīgi. Līdz ar to es varētu mēģināt nobloķēt savu draugu internetbankas, pamainot dažus pēdējos ciparus lietotājvārdā. :)

Fri, Aug. 6th, 2010, 04:51 pm
[info]hessin

manā pirmajā internetbankā (toreiz unibanka) lietotājvārds bija formā
VUzvard1 vai kas tāds :]

Fri, Aug. 6th, 2010, 04:57 pm
[info]viipsna

atkarībā no internetbankas (pieejas parametriem), bet teorētiski tas ir iespējams.

Fri, Aug. 6th, 2010, 05:46 pm
(Anonymous)

vismaz swedbankaa - pilniigi mieriigi.
reiz vairaakas reizes peec kaartas neveiksmiigi meegjinaaju ielogoties, liidz accountu noblokjeeja. peec tam, paskatoties papiiros, atklaaju, ka parole bija pareiza, bet biju sajaucis paaris ciparus lietotaaja numuraa un liidz ar to noblokjeeju internetbanku kaadam citam.

Fri, Aug. 6th, 2010, 05:57 pm
[info]scope

+1
par nejaušo sveša cilvēka account'a nobloķēšanu Swedbankā