Sat, Aug. 21st, 2010, 02:08 am
gā gā

Es jau saprotu, ka nav diez ko košer atzīties, ka tev patīk Lady Gaga, it sevišķi, ja to pasludina cilvēks, kuram 30 klauvē "uz sliekšņa" - un pie šīs sentences es labprāt atzītos, ka gribētu, kaut man atkal būtu tā apmēram 21-24 gadi. Un tomēr es drosmīgi teikšu, ka "bad romance", lai gan sākumā ritīgi kaitināja, tomēr ar laiku pielipa un tagad vnk... liekas apbrīnojami, kā viens cilvēks popmūzikā var tik ātri tik daudz sasniegt. Par Džastinu Bīberu neko daudz nezinu, zinu, ka labi dzied un ka katrs sevi cienošs cilvēks "neko par viņu nav dzirdējis", haha.

Upd. Ā, nu jā, ierakstam varētu piešķirt alternatīvo virsrakstu "0,75 l vēlāk". ;)

Sat, Aug. 21st, 2010, 08:33 am
[info]morraa

Diivaini... Visi mani pazinjas kuriem patiik Leidii Gaga ir stipri paari 30; Vai tad vecumam ir noziime?

Sat, Aug. 21st, 2010, 11:24 am
[info]pzrk

Nav jau nav tam īpašas nozīmes, es te pa nakti kaut ko savā nodabā "meditēju" par visādām tēmām un vīna iespaidā jaucu visu vienā kokteilī bez lielas skaidrošanas :)

Sat, Aug. 21st, 2010, 10:34 am
[info]kautskis

Tad jau tev varētu patikt: http://www.youtube.com/watch?v=M8PAuvxCZuM

Bet Lēdija Gāga ir mūsdienu Madonna, inflation-adjusted: tagad vajadzīgas autreidžasākas lietas, lai sasniegtu to pašu efektu, ko astoņdesmitajos varēja diezgan elementāri. Pēc nieka divdesmit gadiņiem viņa skaitīsies klasika un viņu klausīties būs pavisam pieklājīgi.

Tā ka nepārdzīvo :) Katram ir savas īpatnības. Lai gan man Lēdija Gāga nepatīk :P

Sat, Aug. 21st, 2010, 11:14 am
[info]pzrk

Biju dzirdējis (lasījis) par šo parodiju, bet nebija sanācis noskatīties - ir tiešām labs!

Es arī par kaut ko līdzīgu šonakt aizdomājos - Lady Gaga ta' vēl tā, bet ko klausīsies mana meita, kad būs pusaudžu vecumā?... Tas gan būs kaut kas "krimināls" :)

Sat, Aug. 21st, 2010, 01:45 pm
[info]kautskis

Es to nesauktu par parodiju, drīzāk ļoti veiksmīgu kaverversiju.

A ja par nākotni -- nagi niez skaļi apgalvot, ka Rammstein ar kompozīciju "Pussy" un klipu šim opusam skaidri norādījuši skaisto tāli, uz kuŗu popmūzika tālāk soļos. Bet šādi nākotnes pareģojumi balstās uz pieņēmumu, ka pašreizējās tendences turpināsies tieši tādā pašā virzienā ar tādu pašu sparu. Vēsture ne vienreiz vien pierāda, ka šāda domāšana ir aplama.

Sat, Aug. 21st, 2010, 10:36 am
[info]petrovichs

Būs man jāsameklē un jānoklausās Džastins Bībers, lai varu piedalīties sarunās par šo tematu ;)
Vai taisnība, ka klausoties viņu 8x palēnināti, sanākot gluži labs ambient un vai tas tiks ieskaitīts, ka esmu Bīberu dzirdējis? :)

Sat, Aug. 21st, 2010, 11:18 am
[info]pzrk

Pāris gabalus var paklausīties un tad sāk šķebināt, cik tas ir "saldi" :)

Sat, Aug. 21st, 2010, 12:35 pm
[info]putnupr

nezinu, kas ir Bībers, un uzvārds nešķiet aicinošs.
popmūzikas patikšanai jau nav nozīme gadiem. un vēl man nešķiet brīnums, ka tik ĀTRI kaut ko sasniedz popmūzikā, popmūzikā drīzāk jābrīnās, ka kāds ir populārs ilgo. piem., Madonna. un vēl, popmūzikā cilvēks nav VIENS.