Sun, Aug. 29th, 2010, 12:01 am
par krēslu

Mums virtuvē ir (p?)iekārtie griesti un pāris mēnešu laikā no 5-6 degošām spuldzītēm atlika tikai viena degoša. Pāris dienas cietos, bet šodien aizgāju līdz Depo savākties kuču ar spuldzītēm. Šovakar visas nomainīju un uzreiz atklājās, kādā bardakā un netīrībā mēs te dzīvojam. Pilnīgi tā uzreiz (prjam tam srazu) visu sakārtoju. Nu, gandrīz visu. Nu labi, grīdu izslaucīju. Un meitas mantas koncentrēju dažās kastēs. Un vēl šo to.

Atpakaļceļā no Depo atkal bija sirdi stindzinoša situācija uz gājēju pārejas (mēs vnk dzīvojam blakus maģistrālei un dienā vidēji 2-4 reizes sanāk šķērsot 5 joslas ar sadalošo joslu pa vidu). Labi, ka esmu sev iemācījis iepauzēt ielas vidū, ja neesmu pārliecināts, ka visi apstāsies — šovakar, kad lija lietus un jau mazliet krēsloja, viena mašīna apstājās, bet pa pirmo joslu mums gar degunu aizlidoja bembis.

Vārdusakot, rudens klāt ar tumšajiem vakariem. Jāmeklē atstarotāji un no skapja jāvelk ārā koši oranžā slēpotāju jaka ar iebūvētajiem atstarotājiem.

Sun, Aug. 29th, 2010, 07:46 am
[info]petrovichs

Stāsts par spuldzītēm un pie spilgtām gaismām pamanīto bardaku atgādināja vienu Zoščenko stāstu par šo pašu tēmu. Tur komunālā dzīvokļa iemītnieki ieskrūvēja stiprāku spuldzīti...;)

Sun, Aug. 29th, 2010, 03:17 pm
[info]pzrk

Apmēram varu iedomāties sižetu, varētu būt labs. Jāpameklē.

Sun, Aug. 29th, 2010, 12:46 pm
[info]scope

Gājēju pārejas šādos laikapstākļos tiešām ir bīstamas. Ja pa vidu vēl ir sadalošā josla, tad nav pat tik traki, kā tad, kad ir pa vienai joslai katrā virzienā un kāds tieši tajā brīdī brauc pretī un nedaudz žilbina...

Tevis minētajā gadījumā gan bembistam bija jāsaprot, kāpēc 2. joslā auto bremzē.

P.S. Par atstarotāju lietošanu - žetons.