Thu, Sep. 30th, 2010, 10:31 pm
Atzīmējot gada devītā mēneša pēdējās stundas

Ta' z**b**i jau ar tām vēlēšanam, pat cibā vairs nav miera, katrs otrais pirmais ieraksts par politiku, katrs desmitais ieraksts ar pollu par vēlēšanām. 'Ot, forši būtu (par šo es jau vairākas nedēļas sapņoju), ja vairākas nedēļas pirms vēlēšanām pēkšņi būtu pārcēluši vēlēšanas uz 2. septembri - i' aģitatori nebūtu paspējuši attapties un saskalot visas smadzenes, ko vien var atrast, i' miers iestātos. Pareizi jau te saka - cik forši tomēr bija dzīvot ar ikdienišķajām reklāmām, tipa, Dosja, Dressman, Zelta Zivtiņa, un citiem reklāmas šedevriem (achtung, šo neuztvert kā ieteikumu, ka minēto zīmolu reklāmas bija pašas labākās). Labi, būtu, ja tie, kas jau izvēlējušies, varētu laicīgi nobalsot un tikt vaļā no masu aģitācijas.

---
Vot, šodien aizgāju uz Arsenāla āfterpārtiju - kur ta bija visa izslavētā cibas pārstāvība?! Bez rasbainieka un manis citus [man] zināmos cibiņus nemanīju, toties sadzēros vīnu un pagvelzu ar amata brāķiem (šausmas, kā tā var pārrakstīties) brāļiem un māsām par sinhronās un filmu un citas tulkošanas padarīšanām, pamanījos piedāvāt darbu vienai foršai tulcei, ar citu tulku apmainījāmies ar iespaidiem par "daudz jau šogad nemaksā, toties baigi forši tak filmas tulkot", nu un tā tālāk. Vārds pa vārdam, vīns pa vīnam, mani jau atpazīst pa gabalu (laikam nodevīgā spīdīgā galva), kā to kurš tulkoja tur un tur, līdz beigās nokavēju visus agros autobusus, un meitu satiku jau izmisīgi pārgurušu. Grūti būt mazam.

Thu, Sep. 30th, 2010, 10:32 pm
[info]shelly

Nu, pacieties tak, jau nākošnedēļ Domestos uc atkal pārņems zilos ekrānus!

Thu, Sep. 30th, 2010, 10:34 pm
[info]pzrk

Slava bogu! :)

Thu, Sep. 30th, 2010, 11:11 pm
[info]martcore

ņifiga, nākamnedēļ savu kampaņu uzsāks Latvijas Igauņu Partija!

Thu, Sep. 30th, 2010, 11:14 pm
[info]pzrk

Muahaha, oh no...

Thu, Sep. 30th, 2010, 10:35 pm
[info]daarta

es ielūgumu saņēmu tik nepieklājīgi vēlu, ka biju jau ieplānojusi miljons lietas, no kurām viena bija svētsvinīga dziedāšana par Mana mīļā ir made in Latvia no Čikāgas piecīšiem.

Thu, Sep. 30th, 2010, 10:39 pm
[info]pzrk

O, nu sadziedāšana ar Čikāgas piecīšiem ir labs attaisnojums

Thu, Sep. 30th, 2010, 10:37 pm
[info]rasbainieks

nu es biju ieradusies ar usni :) džims saprotamu iemeslu dēļ pasākumu neapmeklēja, dārta bij citā pasākumā, redzēju gerrdu vēl kaut kur stūrī. tulku birjora vadītājas kundzei arī ir cibā žurnāls, bet viņa tur ir kaut ko ierakstījusi pirms sazincik gadiem un pametusi.

Thu, Sep. 30th, 2010, 10:51 pm
[info]pzrk

Nu jā, nu jā, tas jau saprotams un tā :)

Fri, Oct. 1st, 2010, 11:17 am
[info]jim

vispār tā nav, man ielūgumi bija atsūtīti trubultā un es arī taisījos aiziet un lepni iedzert uz Arsenāla rēķina, bet tie cilvēki, kam zvanīju noprasīt, vai ir ar vērts aiziet, atbildēja ar pāris stundu novēlošanos (tā ir, kad patlaban telefonu maiņas dēļ tukša telefongrāmata). bet tas jauki, ja pēc pozas izskatījās! :)

Fri, Oct. 1st, 2010, 11:22 am
[info]rasbainieks

ja tu zvanīji uz notikuma vietu, tur nebija zonas :)

Fri, Oct. 1st, 2010, 11:46 am
[info]jim

nu skaidrs, kad saņēmu pēc pāris stundām atbildi, saturs bija "alkohols drīz beigsies", un tad jau ko nu vairs :)

Fri, Oct. 1st, 2010, 12:40 am
[info]dominika

Es biju iesprūdusi pie viena darbeļa, kas ievilkās ilgāk kā domāts, un pēc tam skrēju uz Veila & Brehta "Mahagonijas pilsētas" tiešraidi k. Rīga. Baigi žēl, ka nesanāca uz Ars ballīti.