Tue, Dec. 14th, 2010, 11:04 pm
izklaidība

Ko es šovakar izdarīju?
1) pašķūrēju sniegu no trotuāra pie vecāku mājām;
2) piemājas bodē nopirku maizi un sulu, bet mājās atnācu tikai ar maizi.

Ko es rītvakar darīšu?
2) iešu atkal uz to bodi, andelēties par man pienākošos sulu.

Tue, Dec. 14th, 2010, 11:23 pm
[info]vistu_zaglis

Gegegege, šitas atgādināja epizodi no bērnības, kad devos uz vietējo galantērijas veikalu, iegādāt, vecāku uzdevumā, Visādas Lietas. Starojošs pārrados no veiksmīgi izpildītas misijas un uzrādīju vecākiem čeku par pirkuma apmaksu. Diemžēl pats pirkums bija palicis bodē.

Līdzīgu ahtungu salīdzinoši nesen izpildīju vietējā ķīnīzera bodē, kaut kā neveikli aizmirsu papirosu paciņu paķert.

Abas reizes izdevās preci atgūt, par laimi.

Tue, Dec. 14th, 2010, 11:39 pm
[info]pzrk

Man tāda bērnības "trauma" bija reize, kad viens pats (!) devos iepirkties un pie kases izrādījās, ka nauda palikusi mājās. Stress par naudas/maka neesamību vēl tagad uzrodas pie lielveikalu kasēm (krīzes ietekme gan arī tur ir). :)

Tue, Dec. 14th, 2010, 11:44 pm
[info]vistu_zaglis

Heh, ar šito komplikāciju arī slimoju. Kad cash kabatā - mierīgāk (bet vienmēr pirms maksāšanas pārbaudu), tak kad ar plastmasu maksāju - allaž nemiers, ka a mazums tur, tputputpu, piepeši konts iztīrīts vai nevalidējas, vai mazums :)

Tue, Dec. 14th, 2010, 11:54 pm
[info]pzrk

Vo vo, pat karte, pie kuras pieslēgtajam kontam nav nekāda veida kredītu, nekāda veida automātiskie maksājumi, uzdzen šito stresu. :)

Tue, Dec. 14th, 2010, 11:35 pm
[info]sissy

Aizmirsi pie letes? :)

Tue, Dec. 14th, 2010, 11:41 pm
[info]pzrk

Nu jā, tas tāds mazs veikals, lete piekrauta ar visu iespējamo, tā, ka sulas paka viegli iejuka pūlī un pazuda no manām acīm. :)

Tue, Dec. 14th, 2010, 11:49 pm
[info]sissy

Nu ja. :) Tev jau arī daudz bija jāiepērk - ne tikai sula, bet arī maize.. Kurš gan to visu spēj atcerēties?

Tue, Dec. 14th, 2010, 11:55 pm
[info]pzrk

:D
Bet patiesībā tā arī bija — biju sevi pierunājis nopirkt maizi, gāju veikalā ar domu, ka pirkšu maizi, paprasīju maizi, samaksāju par maizi, un ieraudzīju sulas pakas, ko arī sagribējās nopirkt.
Nu, vēl jau tai veikalā darbojās mazais uzmanības novērsējs — meita staigāja uz riņki pa to mazo telpu, taustīja kartupeļus, dzindzināja pie durvīm piekārto zvaniņu (ilgi dzindzināja, kamēr es tur krāmējos), tā ka man ir arī visādi attaisnojoši blakus apstākļi. :)