Thu, Mar. 31st, 2011, 02:34 am
ciba nerakstās

Mana ciba nerakstās. Ko nu?
Reizēm kaut ko uzrakstu, tad nodzēšu.

Reizēm apdomāju, ka ir taču cibiņi, kas jau gadiem ir iegājuši režīmā, ka apraksta ikdienišķas lietas un apraksta interesanti un bez liekvārdības.

Ir cibiņi, kuriem pilnīgi noteikti ir iekšā zirgspēki veseliem romāniem, bet viņi mētājas ar kaut kādiem īsiem, patukšiem ierakstiem.

Mana dzīve paiet darbā+mājās, kaut ko rakstīt gribas, iekšā ir, bet ārā nenāk.

Tad uznāk neliela vilšanās par sevi, un tad uznāk vilšanās par to, ka arī esmu vīlies (un negatīvi noskaņots), un tad es ieeju rutīnā, neeju no mājām ārā vairākas dienas, bet saulesgaismu redzu tikai pa šauru spraugu sienā. Bet vispār es taču biju šo darbu uzņēmies tieši ar domu izrauties no frīlancera mājasdzīves, un strādāt birojā un nākt mājās, nedomājot par darbu.

Vispār biju atmetis smēķēšanu. Uz vairākām nedēļām. Tas laikam bija ap to laiku, kad uznāca baigais pavasara slimošanas laiks ar augstām temperatūrām un drudzi, un klepus pēc smēķēšanas bija šaušalīgi nepatīkams. Tagad laiks ir pagājis, un gribas atkal pīpēt.

Thu, Mar. 31st, 2011, 03:58 am
[info]bunga

Saprotu un zolidarizējos - gan par rakstīšanu, gan smēķēšanu.
Par darbu gan nē, jo tagad labprāt ārā ietu tikai iepirkties, pastaigāties un izklaidēties un strādātu foršu darbu no mājām.

Thu, Mar. 31st, 2011, 09:37 am
[info]planeeta

emmm, tā kā nezinu, vai Tev ir nepieciešams praktisks padoms vai psiholoģisks atbalsts, iziešu no savas pieredzes.
Strādājot mājās, esmu sapratusi, ka svarīgi ir būt labās attiecībās ar iekšējo laiku. Ja tajā brīdī mūzas nav, tad jāver kompis ciet un jādara kas cits. Vislabāk, ja tas "kas cits" ir arī par darbu, bet savādākā formātā - piemēram, pašķirstu grāmatas par konkrēto tēmu, pierakstu taskus un idejas uz papīra. Ja ir pavisam slikti, dodos uz kādu mierīgu kafejnīcu - citreiz mobilizē vides maiņa, ierobežojumi termiņos utt.
Ja ir pavisam drūmi, velkos uz biroju. Ja tas nelīdz, saviem projvadiem saku, lai viņi mani vājā :)

Thu, Mar. 31st, 2011, 10:21 am
[info]sissy

Reizēm kaut ko uzrakstu, tad nodzēšu.
* * *
Man ir līdzīgi. Vienīgā atšķirība, ka es uzrakstu, iepostoju & pēc pāra stundām saprotu, ka nebija tā vērts, lai izliktu publiskai apskatei. Ierakstu paslēpju zem actiņas & uz mirkli iestājas miers.

Kas attiecas uz smēķēšanu, tad - tā Kunga vārdā - neatsāc!!! :)) Ja reiz esi ticis tik tālu, tad padomā, ka atsākšanas gadījumā, Tev viss būs jāsāk no gala.

Thu, Mar. 31st, 2011, 10:57 am
[info]dominika

Reizēm ir labi paņemt rakstīšanas pauzi. Vai vismaz - publiskas rakstīšanas pauzi. Galvenais - lai ir saskaņa ar sevi.

Thu, Mar. 31st, 2011, 11:11 am
[info]krazuu

emm.. es arī.. es arī.. es arī vienu brīdi nepīpoju. kādas vairākas nedēļas. forši bija, nemaz nepietrūka. a tad vienu brīdi - a nuka davajka pamēģināšu un kā panesās tā turpinu.
p.s. es izklaidei zoli varu piedāvāt, bērnudārza līmenī. padod ziņu, kad ragi dūņās :)

Thu, Mar. 31st, 2011, 11:44 am
[info]pzrk

Zole ir forši! To vajag atkārtot, tikai man te šobrīd nav iespēju pa vakariem/naktīm kaut kur meitu atstāt. Kad būs iespēja, tad būs jāsarunā. :)

Thu, Mar. 31st, 2011, 11:58 am
[info]krazuu

ja meita un tu pats neiebilst, tad var arī pie tevis. pa vakariem man arī nav liela iedvesma kaut ko ārpus darba vai mājām šurīties, bet 6dienu vakari ir pilnībā paredzēti izklaidēm :)

Thu, Mar. 31st, 2011, 12:29 pm
[info]pzrk

Var pie manis, tikai man nav daudz vietas, kur izvērsties (zoles spēlētāju trijotnei pietiktu) :)

Thu, Mar. 31st, 2011, 12:48 pm
[info]krazuu

meita pie grabuļiem, zoles trijotne uz grīdas, katram rokā pa pivītim un aidā. savas milzu karmas atstāsim aiz durvīm uz to brīdi, lai visiem rūmes pietiek :)

Thu, Mar. 31st, 2011, 12:48 pm
[info]pzrk

:)
ok, tad tik jāsarunā konkrētāk

Sat, Apr. 2nd, 2011, 12:22 am
[info]pistole

Ideāli! :)