Sat, Aug. 6th, 2011, 08:31 pm
bu

Man liekas, ka es esmu saspiedies. Nu labi, šo to var norakstīt uz vieglajām paģirām, kas joprojām nav mani pametušas, šo to var norakstīt uz magnētiskajām vētrām, uz mēness fāzēm nez vai ko var norakstīt... vēl vakar redzēju milzīgu, bet šauru mēness strīpiņu debesīs starp Spici un ASV vēstniecību. Jebkurā gadījumā jūtos kā saspiedies.
a) Kā traks kārtoju māju, tas gan ir pilnībā vienos vārtos — ja nomazgā galdu, pēc brīža uz tā tiek izbārstīts kakao, priekšnamā vienkārši bez iemesla kādam no rokām izkrīt sviestmaize ar sviestu uz leju, bet, ja izmazgā drēbju kaudzi, tad tūlīt tiek saģenerētas jaunas netīrās drēbes.
b) Kaut kāds iekšējais niknums — 500 m velobraucienā līdz veikalam paguvu n autobraucējus nolamāt, pēc tam savācos, bet iekšā tas sēž un es nesaprotu, ko ar to darīt.
c) Šeit pleisholderis trešajai īpatnībai, ko šodien esmu novērojis un kas man liek domāt, ka esmu saspiedies. Problēma tāda, ka neatceros, kas bija tas trešais.

Sat, Aug. 6th, 2011, 09:03 pm
[info]vistu_zaglis

Pie 3. mikrofona jautājums no Praktiskā Latvieša: a jēga priekš 500m veļiku seglot? o_O

Sat, Aug. 6th, 2011, 09:15 pm
[info]pzrk

Labs jautājums. Varētu jau teikt, ka velo pie pakaļas pieaudzis, tāpat kā dažam labam gadās ar automašīnu (zinu, kā tas ir, man pašam agrāk tā bija, runa, protams, ir par šī teiciena pārnesto nozīmi), bet vispār jāteic — papildus acīmredzamajam, laika ietaupījumam, vēl ir arī tāds apsvērums, ka, braucot ar velo, vieglāk kontrolēt divgadnieka darbības. Proti, mazais tur sēž aizmugurē piesprādzēts pie sēdeklīša. Ejot ar kājām, it īpaši atpakaļceļā, ir jātiek galā ne vien ar pirkumiem maisos vai somā, bet arī, piem., jācilā "opā", jātur pie rokas, ejot pāri ielai (atgādinu, tas jāapvieno ar pirkumu nešanu) un tā tālāk.
Nu kaut kā tā.

Sat, Aug. 6th, 2011, 09:28 pm
[info]vistu_zaglis

Ā, par dzīvo bagāžu neiedomājos. Tad meiko sensu, jā.

Sun, Aug. 7th, 2011, 09:26 pm
[info]diegabixis

Taisa jēgu, jā! :)

Sat, Aug. 6th, 2011, 09:39 pm
[info]zimbabve

Vakar un no rīta bija tieši tāds pats noskaņojums, nesaprotu, kādēļ.