Sun, Aug. 7th, 2011, 11:22 pm
[info]pzrk: par radu saimi

Man te pēdējā laikā dažādas pārdomas par radiem. Šai sakarā neliela aptauja — cik ciešas ir tavas ģimeniskās saites? Šoreiz es ar to domāju paplašināto ģimeni, tobiš ārpus tās ģimenes, ar kuru tu katru dienu esi kopā. Skalas vienu ekstrēmo galu varētu raksturot ar vārdiem "esmu pārtraucis jebkādas saites, ne ar vienu nekontaktējos", bet otrā galā būtu kaut kas tāds kā "katru dienu sazvanos ar tuvākajiem radiem, ar kuriem nedzīvoju kopā, viesojos visās dzimšanas dienās un arī bez īpaša iemesla nedēļas nogalēs apbraukāju radus, un vispār esmu ģimeniskuma epicentrs".
Poll #18442 cik ciešas ir tavas ģimeniskās saites
Open to: All, results viewable to: None

Novērtē savas ģimeniskās saites skalā no 1 līdz 10, kur viens ir "ļoti vājas", bet desmit ir "ārkārtīgi stipras"

View Answers
Mean: 5.82 Median: 6 Std. Dev 2.65
1 3 (6.8%)
2 2 (4.5%)
3 7 (15.9%)
4 3 (6.8%)
5 4 (9.1%)
6 4 (9.1%)
7 7 (15.9%)
8 6 (13.6%)
9 5 (11.4%)
10 3 (6.8%)

Man interesē arī komentārs/sīkāks skaidrojums.
Ja domā, ka nevari ierakstīties arī šādā skalā, iekomentē.

Papildināts pusstundu vēlāk: ir skaidrs, ka šādā aptaujā nav iespējams ierakstīt visus ģimenisko attiecību modeļus un ka to var nebūt neiespējams novērtēt tik viennozīmīgi, tāpēc, lūdzu, mēģiniet novērtēt ar kādu vidējo "atzīmi" starp attiecībām "tuvākajā lokā" (vecāki+māsas+brāļi) un plašākā radu lokā, kā arī nemēģināsim iedziļināties attiecību dinamikā — vārdsakot, runa ir par šo brīdi, nevis, cik labas/sliktas bijušas attiecības agrāk vai būs nākotnē.

P.S. Jo vairāk par to domāju, jo vairāk saprotu, ka esmu "iebraucis" pārlieku nopietnā tēmā, bet nu... man tas ir svarīgi, pat ja man pašam ģimeniskās saites ir, iespējams, neatgriezeniski bojātas.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.