Tue, Aug. 9th, 2011, 11:50 pm
patīk

Facebook paaudzei vairs nav aktuāli zvanīt, sūtīt apsveikumus, pilnībā pietiek ar vienu klikšķi "Like", kad redzi, ka kāds ir nomainījis attiecību statusu uz "married".

P.S. Pats arī tikai noklikšķināju. :)

Tue, Aug. 9th, 2011, 11:53 pm
[info]murks

Pēdējais laiks ieviest fb botus, kuriem iemāci savu gaumi, un tad tie staigā apkārt un paši klikšķina uz visiem Tev patīkamajiem "Like" :)

Tue, Aug. 9th, 2011, 11:57 pm
[info]le_minga

kamēr tu chillā zāli pīpodams Peipusa ezerā makreles zvejo :D

Wed, Aug. 10th, 2011, 12:23 am
[info]puuce

Nezinu, varbūt es neesmu tā paaudze, bet mani tie like briesmīgi kaitina. Tā nu es gandrīz neko nepublicēju FB un pati like nelietoju. Un nav nekā briesmīgāka par elektroniskajiem apsveikumiem sociālās saziņas portālos no cilvēkiem, kuri ar tevi nad 15 gadus runājuši un arī pirms tam tikai sasveicinājās:D

Wed, Aug. 10th, 2011, 12:38 am
[info]pzrk

Saprotu un savā ziņā piekrītu (kaut ko tamlīdzīgu arī biju domājis ar šo ierakstu), bet, ja es tādus "elektroniskus pantiņus" ignorēju un neapzināti tikai piefiksēju prātā, kas ir sūtītājs, tad tāds Like to visu vienkāršo — nav jāsūta pantiņš, ko, iespējams, nemaz nelasīs, vari tikai pieskaitīties pie sveicējiem. Protams, reālas, cilvēcīgas un klātienes attiecības tas nekādi nevar aizstāt; un, pat ja aizstāj, tad ne par ko labu tas neliecina.

Bet kaut kā tā globalizētā pasaule ar daudziem kontaktiem dažādās pasaules malās ir jāsatur rāmjos, pie visiem [draugiem, radiem, paziņām] neaizbrauksi, visiem nepiezvanīsi, visi arī neaicinās uz savām kāzām.

Ja nebūtu vēls, šo diskusiju vēl varētu piesaistīt svētdienas diskusijai par radu tuvumu/tuvību.

Wed, Aug. 10th, 2011, 11:13 am
[info]puuce

Es jau kādu nedēļu grasos aprakstīt yammy mummy socializēšanās fenomenu FB un tā iespaidu uz bērnu draugu/paziņu grupu veidošanos. Empīriskie novērojumi ir, nespēju saņemties aprakstīt secinājumus.
Tā ir ar to izkaisītību, tam es piekrītu (un lai nu kurš to zinātu - mani vecāki ir LV, otras puses vecāki - Skotijā, otras puses brālis ar ģimeni - Austrālijā, mani draugi un kursa biedri arī ir sastopami no Norvēģijas līdz POrtugālei vismaz). Un tomēr, tomēr ...

Wed, Aug. 10th, 2011, 08:13 am
[info]fedrs

Vēl labāk, ka ieklikšķina Like pie Amy Winehouse is dead. ;)

Wed, Aug. 10th, 2011, 09:53 am
[info]shelly

Tava puksta iedvesmota, aizgāju un pārbaudīju, vai mans vīrs ir feisbukā apstiprinājis mūsu attiecības. Neeeah.
Labi, ka es neesmu pārāk moderna, citādāk tas būtu mūsu attiecību gals :/

Wed, Aug. 10th, 2011, 12:55 pm
[info]merlot

cik mīļi.