Fri, Nov. 4th, 2011, 10:03 pm
bubu

1) Shodien nodomaaju, ka es tak veel nesen slaveeju Elion suportu. Shodien vairaakkaart sazvaniijies ar vinjiem, varu teikt tikai to, ka pieklaajigi un patiikami komunikaacijaa vinji joprojaam ir, bet nu... Besii aaraa! Kameer veel aaraa bija gaishs, tikmeer veel ok, bet nu - kad vakaraa man joprojaam man nav virtuvee+vannasistabaa elektriibas un (kaa jau bija prognozeejams) liidz pirmdienai arii nebuus - gribas jau saakt bubinaat.
2) Aiz neko dariit palaidu Ubuntu. Peec vairaakkaartigiem sisteemas versiju apdeitiem (no taa var secinat, ka paaris gadi pagaajushi kopsh peedeejiem eksperimentiem) nonaacu pie jaunaakaas versijas. Taa jau smuki, bet es te vairs neko nesaprotu. Un kur ir latvieshu burti? (Saap jau acis no shiim seshaam rindinjaam translita.)

P.S. ā, atradu

Sat, Nov. 5th, 2011, 07:35 pm
[info]vistu_zaglis

Kaut kādā prāta aptumsumā uzliku ubuntu uz laptopa. Nu tīri paostīt, kas opensōrsa pasaulē noticis.

Pāris dienas skaļi kliedzu.

Tagad laptopu vaļā neveru vispār, gaidu brīvu brīdi, lai kaut to pašu nolāpīto XP atpakaļ uzliktu.

Mon, Nov. 7th, 2011, 12:06 am
[info]hessin

tas par to Unity lietotājsaskarni? Varot it kā atlikt atpakaļ uz Gnome 2. Alternatīva vēl ir Gnome 3, kas ir tik pat jocīga, bet citādāka.

Lai gan vienu dienu es pasēdēju un padomāju, ka faktiski, gan Windows Vista/7, gan Unity un Gnome 3 ir būtībā(pamatā) vienādi, atšķiras tikai nianses, kas sākotnēji rada atšķirīgu iespaidu.

Unity vienīgi nesmuka tā krāsu gamma, kas pietam piešķir nenopietnu iespaidu.

Mon, Nov. 7th, 2011, 01:16 am
[info]vistu_zaglis

Nez, tur viss kaut kādās detaļās un niansēs. Iespēja dakonfigurēt (ar parasta jūzera līdzekļiem, nekur advancēti nelienot) tiktāl, ka reinstall is the only option, nu labi, tur pats vainīgs. Ja es atslēdzu bluetooth, tad atstājam viņu atslēgtu, nevis nākamreiz rubījam atkal iekšā. Ja man uz ekrāna uzlien notification par jaunu messidžu - gribas domāt, ka uz šī notificējuma uzklikšķinot - tikšu messidžu izlasīt/atbildēt. Nu visādi šitādi opensōrsam raksturīgie sīkumi, kur pierasts, ka interfeiss tomēr tiek pidarasīts līdz pēdējam, a te kaut kā "lai būtu" un "strādā taču". Ir jau arī pozitīvais, tas, cik smuki visus dzelžus atpazina un sameklēja - až žoklis atkārās no sajūsmas.