Sat, Jan. 7th, 2012, 03:01 pm
ieraksta tagi: sapņi, atmiņas, Latvija, filmas

Pēdējos gados esmu piefiksējis, ka vai nu a) reti sapņoju, vai arī b) reti atceros sapņus. Šonakt tātad viens no a) retajiem sapņiem, kuru b) atceros. (Mēģinu saskatīt jēgu un loģiku tai teikumā, bet laikam neiespringšu.)

Dziedāju Latvijas himnu un biju tik aizgrābts, ka man asaras bira pār vaigiem un brīžiem lūza balss. (Tagad es esmu aizkustināts par šo savu izpausmi.) Un notika tas kādā krustojumā manā dzimtajā rajonā. Krustojums ir ievērojams ar to, ka tur bieži notiek avārijas un tur blakus atrodas bārs, kur norisinājušies daži labi manas dzīves pavērsiena punkti. (Vai punkti var noritēt?)

Tagad es mēģināšu atrast kādu vidēji labu līdz sūdīgu filmu (bet, kas paradoksāli, tādu, kas man varētu nedaudz patikt, lai izvilktu līdz beigām). Lieku "cerības", ka Rise of the Planet of the Apes nebūs pārāk laba. Sucker Punch varētu man nepatikt un/vai apnikt.

Papildināts 5,5 h vēlāk. Noskatījos "Year One", nu ritīgs facepalm tipa mūvijs. 4 no 10.

Sat, Jan. 7th, 2012, 03:11 pm
[info]jim

kas visiem šonakt ar tiem sapņiem? es sapnī redzēju rasbainieku, mēs ŠAUSMĪGI par kaut ko sastrīdējāmies, nenormāli aizvainojoši, un tad viņa gāja prom no mana dzīvokļa, naidīgi ko purpinādama un turot solidāri īgni caur pieri lūrošo draudziņu sev līdzi.

Sat, Jan. 7th, 2012, 03:35 pm
[info]zirka

es redzēju sapnī, kā zālamans... kā penšu pāris laulības dzīves atsvaidzināšanai spēlējas, tērpušies lauvas un antilopa kostīmos. how sick is that?

Sat, Jan. 7th, 2012, 03:36 pm
[info]pzrk

Es izdomāju. Pilnmēness pie visa vainīgs!

Sat, Jan. 7th, 2012, 11:10 pm
[info]rasbainieks

tā tā tā! par ko mēs tā strīdējāmies? es ar tevi nekad (vēl) neesmu pa sapņiem strīdējusies :)

Sat, Jan. 7th, 2012, 03:15 pm
[info]divi_g

Sucker Punch ir tāda pastulba izklaide ar paidofīlisku piesitienu.

Sat, Jan. 7th, 2012, 03:16 pm
[info]mufs

kautkāda Pērtiļplanētas filma konkrēti man skaitās pirmā šausmu filma,ko redzēju. ļoti traumējoš pieredze, uzmanies :D

Sat, Jan. 7th, 2012, 03:19 pm
[info]pzrk

Jā! No šausmenēm es parasti izvairos, būs vēlreiz jāpapēta, ko tur sola...

Sat, Jan. 7th, 2012, 03:25 pm
[info]mufs

Man toreiz bija kādi gadi 12 un tā bija viena no pirmajām videofilmām,ko redzēju un manas tv īpaši netraumētās smadzenes pēc tam gadu murgoja.
šon kautkā nespēju īsti adekvāti pajokot...

Sat, Jan. 7th, 2012, 03:40 pm
[info]pzrk

Man arī no bērnības "velkas līdzi" šausmene, man liekas, ilgi pēc tam baidījos no tumsas. Tur kaut kādi citplanētieši (vai tml. monstri) galināja nost tūristus kaut kādā mežā, metot zvaigznītes (nezinu, vai tā tos rīkus sauc, kādreiz bija populāri, tādi kā metāla auseklīši, bet varbūt arī ne).