Mon, Jan. 16th, 2012, 03:00 pm
par kabatas datoriem

Ja agrā bērnībā mums mājās vispār nebija telefona, vēlāk parādījās telefons ar griežamu ripu (tālāku uzskaitījumu šoreiz izlaidīsim, nav jau nekāda MAS diena), tad tagad man ir problēmiņa, ka jau labu laiku grimstu/slīkstu/slīgstu pārdomās, ka nu ir pienākuši laiki, kad telefona uzturēšanai lietošanas kārtībā jākļūst par sisadminu (vai jānolīgst kāds tāds, tikai tādas budžeta pozīcijas man nav).

Nesaprotu, kāpēc telefona iekšējā atmiņa ir tikai 180 MB (Samsung Galaxy Gio ar Android 2.2.1). Pāris mēnešus bija ok, tagad iekšējā atmiņā vietas vairs nav, es jau esmu noinstalējis visu lieko, kas nav instalējams uz SD kartes. Tā kā vairāk brīvās vietas nav, e-pasti nesinhronizējas (nepienāk), brīvas vietas apēdāju atrast nevar, un vispār — tā vairs nav aršana ar tādu viedtelefonu, vai arī otrādi, ar tādu tieši var rakt zemi, bet neko daudz vairāk, nu varbūt vēl zvanīt un sūtīt sms. :)

Vārdsakot, morāli gatavojos, ka vajadzētu telefonu "rūtot", jo forumu gūglēšana un lasīšana līdz šim nav viesusi pārliecību, ka trūkstošās atmiņas problēmu var atrasināt kaut kādā normālākā ceļā.

Mon, Jan. 16th, 2012, 03:10 pm
[info]uldy

o, forši, bāc.
Man mammai tāds telefons, kas nozīmē, ka kaut kad viņa pie manis ieradīsies ar nestrādājošu telefonu un man būs jāapgūst androīds.
padalies, ja atrodi strādājošu risinājumu...

Mon, Jan. 16th, 2012, 03:58 pm
[info]pzrk

Daudz kas jau atkarīgs, ko ar to telefonu dara, ko uz tā instalē un kādām vajadzībām paredzēts... Varbūt nebūs tik traki, ja viņa neinstalēs visu iespējamo, kā es te esmu dažbrīd darījis.

Mon, Jan. 16th, 2012, 09:20 pm
[info]puuce

Ai, es mammai uzdāvināju telefonu, un tagad mēs abas esam nomocījušās, turklāt viņai tā arī 60% gadījumu neizdodas man piezvanīt. Es vienmēr saku, ka ļoti ceru, ka manas dzīves laikā nenotiks straujas milzīgas tehnoloģiskas izmaiņas a la mobilo telefonu uzrašanās vai interneta banku ieviešana, bet izskatās, ka tas ir noticis lēnām un izliekoties, ka kaut kas tiek uzlabots.