Wed, Feb. 1st, 2012, 09:53 pm
ziņas no ziemeļpola

Plānoju rīt iziet no mājām, aizbrist uz veikalu pēc provianta, bet tad gan palikt mājās līdz pavasarim (vai temperatūrai, kas ir siltāka par -10, atkarībā no tā, kas iestājas pirmais). Laika ziņas gan sola stabili visu laiku zem -20 līdz pat pirmdienai, un mans plāns varētu neizdoties.

Es gan nesūdzos. Aukstums mani pieveicis, kakls ciet, neko negribas darīt (hehe). Un vate galvā, domas tādas tumīgas, idejas tādas tumjas.

Thu, Feb. 2nd, 2012, 12:06 pm
[info]ninona

Mūsu dzīvesvietas apkārtnē šajā brīdī ap -18, plānoju pēc pusdienām ar meitu doties nelielā pastaigā. Bet pie jums, cik saprotu, par dažiem grādiem aukstāks.
Lai veicas, provīzijas iepirkšanā! Rīt veikalā gadījumā nebūs sastrēgums, gatavojoties brīvdienaukstumam, kura laikā visi gribēs sēdēt mājās?

Thu, Feb. 2nd, 2012, 12:07 pm
[info]ninona

Aizmirsu slīprakstu "provīzijai". Man skaidas galvā.

Thu, Feb. 2nd, 2012, 12:13 pm
[info]pzrk

Man arī skaidas un vate galvā, tā ka saprotu. Te jau kādu nedēļu pieturas aukstums un laikam citiem krājumi jau sapirkti. Pirmdien biju aizbraucis līdz centram un, autobusu gaidot, iegāju sasildīties lielākajā Kaubamajā, kur parasti cilvēku pilns — šoreiz man nācās paskatīties pulkstenī, vai gadījumā neesmu tur iemaldījies pēc slēgšanas laika, tik tukšs tur bija (ap astoņiem vakarā).

Bet tagad paskatījos termometru, arī te jau "sasilis" līdz -18. :)