Tue, Oct. 9th, 2012, 04:40 pm
antropoloģiskie vērojumi

Es laikam neesmu stāstījis, ka dzīvoju blakus kojām. Par laimi, mežoņu dabiskais habitāts ir norobežots ar dabisku robežšķirtni, tāpēc mūsu ceļi reti krustojas, bet reizēm gadās, it sevišķi pie lokālajām autobusu pieturām.

Šorīt dabūju novērot sekojošu aizraujošu skatu tepat piemājas krustojumā (mežoņu biotopa tuvumā) — kādā ceļmalas grāvī bija sāniski ieslīdējis BMW (nav jābūt izmeklētājam Capsam, lai saprastu, ka kāds zīmulis bija gribējis krustojumu izbraukt sānslīdē). Šo pirmo BMW no grāvja centās izvilkt cits BMW. Tas norisinājās tā: otrais BMW spiež gāzi grīdā, riteņi spolē tā, ka rodas baltu dūmu mākonis, riepas kauc, apkārt stāv sajūsminātu džubaru bars, daži filmē ar telefoniem. Pēc kāda brīža pirmais BMW izlido no grāvja. Pēc abu auto atkabināšanas vēl tiek izveikts goda aplis, gandrīz izraisot avāriju ar nejauši garāmbraucošu auto. Skatītāji sajūsmā lauž krēslus un/vai scēnu apiet pa zālāju, tīri tā — drošības pēc.

(Varētu domāt, ka pats nebūtu bijis tāds mežonis, kas pa rajonu nēsājas ar trīsdesmitgadīgu Pobedu, nonesot žogus un tā.)

Tue, Oct. 9th, 2012, 04:48 pm
[info]nastja

he-he, bet mietpilsoņu pusē tak krutāk :)), hormoni noplok, prostata drīz par sevi sāk atgādināt un jaunie kumeļi tik neaptēsti sāk rādīties :))

Tue, Oct. 9th, 2012, 04:50 pm
[info]pzrk

Jā, tā jau ir! Es mitinos mājā ar pensionāriem, kas vienmēr draudzīgi nāk aprunāties, vienmēr pajautā, kas šodien par dienu. :)

Tue, Oct. 9th, 2012, 05:15 pm
[info]src

darbadiena!

Tue, Oct. 9th, 2012, 09:30 pm
[info]termostats

Noskatījies uz notiekošo sēžot uz velosipēda ar ķiveri un zaļo vesti? :D

Tue, Oct. 9th, 2012, 10:12 pm
[info]pzrk

Tālu no patiesības tas nav. :)
Gāju kājām garām.