Sat, Dec. 15th, 2012, 12:17 am
grüss gott!

Fockin' 'ell, tāda drošības līmeņa iestādēs vēl nebiju strādājis. Mani no rīta gandrīz neielaida ēkā, jo darbinieks-autorizētājs bija pieteicis manas vizītes potenciālo beigu termiņu 23:00:00, bet durvju sargu tas dikti satrauca un viņam bija nepieciešams saņemt atļauju no sava priekšnieka (kas ir ārēja kompānija - drošības dēļ). Beigās tomēr ielaida buržuji, un tad piesēdināja pie datora ar Internet Explorer (un vācu klaviatūru), jo manu datoru nedrīkstēja slēgt klāt vietējam tīklam — nē, nu tas jau ir normāli, bet IE... kamōn! Nu, IE only režīms šitiem vāciešiem neglaimo, bet neuzdrīkstējos bilst kādu vārdiņu pret šādu ordnungu — kas maksā par mūziku, tas maksā par mūziku, bet kāpēc tad vajadzēja rakstīt, lai ņemu līdzi savu rēķinātāju?

Mana vācu valoda ir spoža — jau otro dienu vāciešiem sabiedriskās vietās pa labi un pa kreisi saku "nägemist", "vabandust" un "aitäh" pilnīgi bez akcenta. :D (Tas tāds jociņš vācu valodas un igauņu valodas pratējiem.)

Ar to arī zibensreportāžu no Alpu piekājes beidzam, sagaidītāju pūlis var rīt jau sākt pūlcēties iecienītajā Pierīgas lidlaukā, lai mājās sagaidītu šo ziemeļnieku. (Lūk, to es nesaprotu, kāpēc pie vienas un tās pašas gaisa temperatūras bavārieši vazājas apkārt plašķīšos, bez kādām šallēm, cepurēm vai pārliekas, bet ziemeļnieki salst un tuntuļojas, un neiziet no mājām bez vecmāmiņas adītiem dūraiņiem (es te par sevi).)

Current mood: sadzēries glühwein, kirchwein, brommbeere wein
Current music: sinking about you

Sat, Dec. 15th, 2012, 02:34 am
[info]murks

'n Pros't der Gemuetlichkeit!

Sat, Dec. 15th, 2012, 11:20 am
[info]unknown_entity

Man tas pats ieslēdzas igauņu valodā - nu gribas šprehot pa doičiski, kaut sit

Sat, Dec. 15th, 2012, 11:20 am
[info]unknown_entity

Ķipa "vabandust, was machen sie?"

Sat, Dec. 15th, 2012, 11:21 am
[info]unknown_entity

Par spīti tam, ka tā īsti neprotu nedz vienu, nedz otru valodu :D

Sat, Dec. 15th, 2012, 09:56 pm
[info]crescendo

IE 2012. nav vairs nekas briesmīgs + labi sazobojas ar visādām microsoftiskām korporatīvām drošības štellēm arī bez visādu speciālu pluginu (kas pārstās darboties pēc kārtējā automātiskā apdeita) instalēšanas.