Thu, Jan. 24th, 2013, 01:10 am
tauriņš vai kaklasaite?

Papildināts 8 no rīta ar šo diskleimeri:
*** Šis ieraksts var saturēt spoilerus ***

Šķiet, neesmu pienācīgi dokumentējis pirmo reizi, kad man bija ievērības cienīga interakcija ar slaveno igauni, kuram vienmēr tauriņš kaklasaites vietā.

1) 2011. gadā [info]pzrk iestājās korī un šāda tāda Igaunijas sabiedriskajā dzīvē nozīmīga pasākuma ietvaros kopā ar kori dziedāja Igaunijas himnu auditorijai, kur absolūti lielākā daļa bija sievietes, kā arī minētais slavenais igaunis. Bija mazliet satraucoši, jo himna bija jāzina no galvas, bet koris uzstājās no universitātes aula balkona, kur par laimi skatītājus īsti nevarēja redzēt, bija jāsamierinās ar domu, ka kaut kur lejā kora dziedāšanā klausās visādi ekselences.

2) 2012. gadā [info]pzrk jau bija labi iedzīvojies jaunajā mītneszemē un kādu dienu savā nodabā sēdēja āra kafejnīcā uz kādas ieliņas vecpilsētā, kad negaidīti garām pagāja minētais slavenais igaunis, bez kādas milzu svītas vai pūtēju orķestra pavadījuma.

3) 2013. gadā [info]pzrk turpina dziedāt korī un piedalīties universitātes pasākumos — rīt ap pusdienlaiku slavenais igaunis, kuram vienmēr tauriņš kaklasaites vietā, piedalīsies kādas universitātes* rektora inaugurācijas ceremonijā (inaugurēs viņu, vai?), un mēs tā kā arī piederam pie šīs universitātes, tad nu rīt atkal izpildīsim himnas un dažas citas jaukas dziesmas minētās ceremonijas gaitā.

Daži koristi jau mazliet satraucas, atbildīgs darbs, svinīga ceremonija, tik svinīga, ka, mācoties no iepriekšējās pieredzes, kormeistare šodien visiem vīriem iegādāja vienādas solīdas šlipses. Pirmās pasaules anarhists™ [info]pzrk gan apsver domu rīt uz pasākumu ierasties ar raibu kaklasaiti Ziemassvētku un Santaklausu nokrāsās.

* Mums viņas te vairākas ira.

Thu, Jan. 24th, 2013, 01:12 am
[info]rasbainieks

kādu šlipsi, tauriņu taču!

Thu, Jan. 24th, 2013, 01:21 am
[info]pzrk

Tauriņš man pēdējo reizi bija bērnudārza laikā (savā laikā), bet vispār.... Jā, kāpēc ne! Tādu kā runcim Leopoldam:

Thu, Jan. 24th, 2013, 01:43 am
[info]rasbainieks

nu bet tiešām! vārdos nav aprakstāma mana vilšanās, tavā pukstā lasot "kormeistare šodien visiem vīriem iegādāja vienādas solīdas šlipses", kur pilnīgi skaidrs, ka bij jābūt rakstītam "kormeistare šodien visiem vīriem iegādāja vienādus solīdus tauriņus"!

Thu, Jan. 24th, 2013, 01:54 am
[info]pzrk

Par to jau esam runājuši, sadzerot ar kora lielākajiem rasbainiekiem, ka mūsu koris ir pārāk akadēmisks un prātīgs, bet nu pa kādai ēverģēlībai jau gadās. Rīt kāds pods būs jānogāž.

Thu, Jan. 24th, 2013, 11:21 am
[info]begemots

Šai ziņā mani visvairāk izbrīna, ka tauriņš tiek uzskatīts par kaut ko ēverģēlīgu. Ņemot vērā, ka šis kaklasaites veids kāreiz ir izplatītāks "nopietnākos" pasākumos un, ja nekļūdos, kāreiz kopā ar attiecīgu pārējo ietērpu tipisks akadēmiskajā mūzikas izipldē, tiešām kas tur neprātīgs? <8-O

Thu, Jan. 24th, 2013, 07:34 am
[info]lennay

Jā! Mani arī pie tā teikuma pārņēma vilšanās un, es pat teiktu, sašutums!

Thu, Jan. 24th, 2013, 01:18 am
[info]klusais_okeans

velc tik to Santaklausu šlipsi un pasveicini manā vārdā slaveno igauni (jo mani sauc tāpat ka S.klausu)

Thu, Jan. 24th, 2013, 01:22 am
[info]pzrk

Piemiegšu viņam ar aci no Tevis, okej?

Thu, Jan. 24th, 2013, 01:29 am
[info]klusais_okeans

ar abām! :)

Thu, Jan. 24th, 2013, 08:03 am
[info]x_f

2) Ak jel, es tieši aizvakar beidzot ievēroju, KĀDU žogu ap Melngalvju namu uzcēlis mūsu izsitējs-eksbaņķieris. ;/

Thu, Jan. 24th, 2013, 09:19 am
[info]rediiss

heh, jums tāds regulārs kontaktiņš izveidojies :)

Thu, Jan. 24th, 2013, 10:59 am
[info]ravejsledzejs

nu pie uzvalka es labak velos redzet slipsi, bet pie smokinga taurinu. bet Tevi notekti pienemsu ari adamkostima ij bez slipses ij taurina.