Thu, May. 23rd, 2013, 12:19 am
18 h pirms

Vai nu es kaut ko esmu sajaucis, pārpratis vai aizmirsis, vai arī sev pavisam netipiski esmu sakrāmējies 18 h pirms izbraukšanas (pretstatā visa samešanai somā pēdējā brīdī, kā tas notiek citās reizēs). Hmm. Bet nu, ja rītdienas darbadiena paies kā parasti — neatejot no klavieatūras, tad viss būs tieši laikā.

Neiztikt bez pēdējā brīža maršruta izmaiņām, bet esmu pieņēmis drosmīgu lēmumu neņemt līdzi Latvijas karti — pārāk smaga un liela. Varētu pa ceļam kādā benzīntankā pameklēt mazāku/vieglāku.

Thu, May. 23rd, 2013, 06:01 am
[info]petro

Nezinu cik Tev gudrs telefons, citaadi vareetu ietekt pameegjinaashanai JS Baltic Maps prieksh Androida.

Thu, May. 23rd, 2013, 08:41 am
[info]pzrk

Pamēģināšu, paldies, vienīgi lielas cerības uz to nelieku — smartfonam Igaunijas pieslēgums (Latvijā neslēdzu iekšā viesabonēšanas datu pārraidi) un pat, ja tā karte darbotos arī offline, nākamā lielā problēma ir smartfona baterijas kvalitāte. Galvenais apsvērums par karti ir tāds, ka netaisos maldīties nost no lielajiem ceļiem (bet bekapa plānu vajag, tāpēc pamēģināšu šo). Dažas Google Maps offline kartes arī jau novilku telefonā.

Thu, May. 23rd, 2013, 05:16 pm
[info]petro

Nee offlainaa vina diemzeel nedarbojaas. Un ielaadee arii visu rastra ne vektorgrafikaa, taa kaa trafiks aiziet nepajokam.