Tue, May. 28th, 2013, 08:05 pm
tagasi Tartus

Pēc dažiem vienkāršiem aprēķiniem 5 diennakšu laikā nobraucu ap 330 km uz velo un vēl sazin cik km dažādos citos transportlīdzekļos. Tagad esmu atpakaļ mājās, lai gan vispār biju plānojis pārrasties jau vakar ap šo laiku — nebija man izdevies uzķert visas vilcienu sarakstu izmaiņas.

Tue, May. 28th, 2013, 08:14 pm
[info]divi_g

Malaģec.

Tue, May. 28th, 2013, 08:27 pm
[info]kautskis

Tad tu brauci no Valmieras ar rīta vilcienu? Cik ļaužu vēl tur bija? Mani šis jautājums vienmēr ļoti interesējis (lai gan ne tik ļoti, lai pats ar viņu brauktu.)

Tue, May. 28th, 2013, 09:36 pm
[info]pzrk

Jā, braucu 5:02 no Valmieras līdz Cēsīm. Biju gan diezgan samiegojies un pārlieku daudz nefilmēju, kas notiek, tāpēc precīzus skaitļus nenosaukšu, bet daudz cilvēku nebija. Jāteic gan, ka konduktores mani ar visu velo aizfīrēja uz mazo vagona piedēkli, kas ir vienīgā vieta vilcienā, kur velo var legāli uzturēties — tai mazajā vagona piedēklī bez manis bija vēl viens jaunietis ar velo, arī izkāpa Cēsīs, un tad vēl viens čuvaks aizbrauca tālāk. Cēsīs arī bija manāma dzīvība arī tādā nakts vidū (pussešos-sešos) un pat pārsteidzoši daudz cilvēku tur bija redzami.